Incendiu la un depozit comercial din T├órgu Mure┼č. Pompierii au intervenit cu aparate de respirat din cauza fumului foarte dens

26 octombrie 2021
image
Un incendiu a izbucnit, mar┼úi, la un depozit comercial din T├órgu Mure┼čFOTO: ISU Mure┼č

Un incendiu a izbucnit, mar┼úi, la un depozit comercial din T├órgu Mure┼č, interven┼úia pompierilor fiind ├«ngreunat─â de fumul foarte dens, care face necesar─â folosirea aparatelor de respirat.

Incendiul a izbucnit ├«n interiorul unui depozit comercial din municipiul T├órgu Mure┼č, pe strada Depozitelor. Primele informa┼úii oferite de ISU Mure┼č au indicat c─â nu sunt victime, fiind ├«n afara programului de lucru, astfel c─â ├«n depozit nu se mai afla nimeni.

Potrivit ISU Mure┼č, depozitul are o suprafa┼ú─â de aproximativ 5.500 mp, iar incendiul a afectat aproximativ 300 mp. Incendiul este localizat ┼či se intervine pentru stingerea acestuia, nefiind afectate alte spa┼úii.

ÔÇ×La fa┼úa locului sunt cinci autospeciale de interven┼úie (o autoscar─â mecanic─â, trei autospeciale de stingere cu ap─â ┼či spum─â, un echipaj de descarcerare ┼či comanda). Interven┼úia este mai dificil─â din cauza fumului dens ┼či se intervine doar cu aparatele de respirat", a transmis ISU Mure┼č.

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printesa charlene png
printul nicolae romania crop jpg
dana rogoz (1) jpg
iulia parlea3 jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
andreea marin lisabona 3 jpg
cub elena gheorghe png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (5) jpg
Dr  George Diaconu 2 png
Chelnerita - servire restaurant FOTO 123 RF
Elena Udrea jpg
fruit 4416500 1920 jpg
Alina M╚őtcan (1) jpg