Începe UNTOLD 2018! Cine cântă azi pe scena de la Cluj

Ultima actualizare:

    Aproape 250 de artişti români şi străini vor urca pe scena de la UNTOLDFoto: Facebook UNTOLD
Aproape 250 de artişti români şi străini vor urca pe scena de la UNTOLDFoto: Facebook UNTOLD

A început nebunia la Cluj! Cel mai aşteptat festival de muzică din România îşi deschide azi porţile pentru petrecăreţii din toată lumea. Pe cele nouă scene vor urca aproape 250 de artişti străini şi români. Click! îţi spune cine cântă la UNTOLD 2018.

Azi se dă startul la cea de-a patra ediţie a celui mai aşteptat eveniment muzical din România. UNTOLD 2018 are loc la Cluj, în perioada 2-5 august. În oraşul de la poalele Feleacului e deja forfotă mare, iar tinerii puşi pe distracţie se pregătesc pentru primele show-uri.

Untold 2018 cine cântă. Aproape 250 de artiști străini și români vor urca pe cele nouă scene din perimetrul festivalului: Main Stage, Galaxy, Alchemy, Time, Forest, Daydreaming, Trance Stage, Earth Spirits şi Tram Stage.

Cel mai aşteptat moment este cu siguranţă cel pregătit de Armin Van Buuren, DJ-ul care va închide anul acesta festivalul. Una dintre surprizele festivalului este concertul trupei Black Eyed Peas, care revine în România după 11 ani. Dar să vedem care sunt artiştii care cântă azi pe scenele clujene la UNTOLD 2018.


    În 2017, Armin Van Buuren a urcat pe scena de la UNTOLD cu steagul Românieifoto: Mediafax/ Dan Tautan
În 2017, Armin Van Buuren a urcat pe scena de la UNTOLD cu steagul Românieifoto: Mediafax/ Dan Tautan

Main stage: Mahmut Orhan, The Asteroids Galaxy Tour, Parov Stelar, The Chainsmokers, Oliver Heldens, Diplo, Afrojack şi Will Sparks.

Galaxy: Nina Kraviz, Pan-Pot, Paula Temple.

Alchemy: Dj Snow & MC Agent, Faibo X, DOC, Grasu XXL, Foreign Beggars, Borgore, Pendulum Dj Set.

Daydreaming: Gabriel M, Vlad Bretan, Dannilov, Stavroz, Black Coffee, Culoe de Song, Viken Arman, Stavroz DJ, Stavroz b2b Viken Arman.

Time: CDJ, Digitalove, Maryo, Soul Goodman, Jerry Ropero, Anna Tur, Stefan Biniak, Pagal, Nusha, Maestros del Ritmo.

Forest: JazzyBIT, Kerekes Band, Lucia, Danaga, The Motans.

Earth Spirits: ETNIC SOUND TRAVEL, INDIOS BETA (Shamanic Trance), INDIOS BETA (Shamanic Trance), THE NAWARA PROJECT (World Music), MADELEINE NAHEKA (Medicine Song), INDIOS BETA (Tribal Music), DJ SESSION - HD SUBSTANCE & Indios Beta.

Trance Stage: Bogdan Vix, Andy Moor, Orjan Nilsen, Gareth Emery, MaRLo, Simon Patterson, Bryan Kearney, Will Atkinson.

Tram Stage: Boti, YOYO, Clanker Jones, AURIK, PELIN.

Check-in online la UNTOLD 2018

În 2018 toți participanţii la festival au posibilitatea să parcurgă în avans, online, o parte a procesului de check-in, câștigând astfel timp la intrare. Fanii festivalului pot accesa aplicația Untold sau site-ul untold.com și se pot înregistra cu o adresa de email pentru completarea procesului de check-in.


    UNTOLD 2018 are loc la Cluj, în perioada 2-5 augustFoto: Facebook UNTOLD
UNTOLD 2018 are loc la Cluj, în perioada 2-5 augustFoto: Facebook UNTOLD

Participanţii trebuie să completeze cu atenție datele solicitate în formular, apoi să urmeze pașii și să efectueze procesul de check-in. Aceștia vor putea efectua check-in și pentru colegii lor, dacă pe respectiva adresă de email au fost cumpărate mai multe abonamente de festival. Este important de reținut faptul că doar persoana înregistrată în formularul de check-in va putea să primească brățara de festival în baza abonamentului. Procesul de check-in va salva participanților la festival timp important și le va oferi acces la funcția de alimentare online cu bani a brățărilor de festival. Suma încărcată de fiecare participant pe brățară va deveni activă în momentul în care aceștia o vor primi de la corturile de check-in, în urma prezentării biletului de acces.

Cum poţi urmări online concertele de la UNTOLD 2018


    În 2017, peste 330.000 de oameni s-au distrat la UNTOLDfoto: Mediafax/ Dan Tautan
În 2017, peste 330.000 de oameni s-au distrat la UNTOLDfoto: Mediafax/ Dan Tautan

Vrei să vezi show-urile de la UNTOLD, dar nu ai bilet? Ai nevoie doar de un telefon, tabletă, laptop sau PC şi conexiune la Internet. Canalul de YouTube al festivalului UNTOLD va transmite în direct concertele din perioada 2-5 august. Mai mult, YouTube România va avea un spațiu în backstage special dedicat vloggerilor și artiștilor. Aceștia vor putea sa creeze conținut în spațiul YouTube, iar abonații lor vor avea posibilitatea să aibă acces online în culisele festivalului.

Vezi aici cum a fost la UNTOLD 2017

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net