Începem săptămâna cu o vreme mai caldă decât în mod normal


    Luni, vom avea maxime de până la 10 grade Celsius
Luni, vom avea maxime de până la 10 grade Celsius

Deși în scădere față de ziua precedentă, valorile termice de peste zi vor continua să se situeze peste cele normale în a doua decadă a lunii decembrie, informează meteorologii, citatți de mediafax. Iată cum va fi vremea luni și marți!

Luni, în țară, maximele se vor încadra între 1 și 10 grade, iar cele minime, în general, între -8 și 0 grade. Cerul va fi mai mult noros, iar aria precipitatiilor se va extinde cuprinzând treptat majoritatea zonelor.

Pe parcursul zilei, la munte vor predomina ninsorile, iar în vest, în nord-vest și în centru vor fi precipitații sub formă de ploaie și lapoviță. Noaptea va ninge în toate masivele montane, vor fi mai ales ninsori în nord și în centru, precum și în zonele deluroase ale celorlalte regiuni. În sud și sud-est vor fi precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul se va intensifica în special în a doua parte a intervalului, când în estul și în sud-estul teritoriului, dar și pe crestele montane, rafalele vor depăși 55...60 km/h.

La București, deși în scădere ușoară față de intervalul anterior, valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele normale in a doua decadă a lunii decembrie. Vor fi înnorări, iar noaptea se vor semnala precipitații slabe, la început sub formă de ploaie, apoi lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări spre sfârșitul intervalului. Temperatura maximă va fi de 8...9 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 0 grade.

Marți, valorile termice vor scădea semnificativ, astfel că vremea va deveni rece în toată țara, geroasă noaptea în majoritatea zonelor. Temperaturile maxime se vor încadra între -8 și 2 grade, ușor mai ridicate doar în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între -15 și -3 grade, mai coborâte în depresiuni, până în jurul a -20 de grade în estul Transilvaniei.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, ziua în regiunile sudice, iar noaptea în cele vestice și nord-vestice. Vor fi ninsori slabe local în Oltenia și izolat în Muntenia, Dobrogea și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului în estul și sud-estul teritoriului și pe crestele montane. Vor fi condiții ca izolat să se formeze ceață cu depunere de chiciură.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg