Incident revoltător la un liceu din Timișoara. O fată cu nevoi speciale e agresată de două colege VIDEO

Ultima actualizare:

    Profesorii par să nu fi văzut nimicFOTO: Pixabay.com (generică)
Profesorii par să nu fi văzut nimicFOTO: Pixabay.com (generică)

Incident revoltător la un liceu din Timișoara. O fată de 15 ani, cu nevoi speciale, a fost chinuită de două colege, iar întreaga scenă a fost filmată de alți adolescenți care se amuzau teribil de cele întâmplate.

Scenele s-au petrecut luni, 7 iunie, într-un laborator de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară de pe Calea Bogdăneștilor din Timișoara, scrie Tion.ro. În imagini se vede cum minora este ținută pe un scaun, colegele ei o bruschează și o amenință cu bătaia, iar mai apoi o batjocoresc.

În imagini se vede cum, la un moent dat, una dintre colege o apucă de păr, în timp ce o alta o ține.  Mama fetei le-a explicat jurnaliștilor din Timișoara că nu înțelege cum se poate întâmpla așa ceva într-un liceu dintr-un oraș așa de mare și nu  își poate da seama de ce elevii erau nesupravegheați.

”Știu doar că e maltratată fiică-mea. Nu mi-a povestit nimic, e o fire mai tăcută, e cu retard mintal și cu sindrom hiperkinetic. Astăzi am aflat, atâta știu că una din fete are 18 ani și mai e o fată de 15 ani.

Fata este în clasa a IX-a, asta s-a întâmplat în laborator, nu înțeleg unde a fost profesoara, de ce sunt nesupravegheați. Îi e și frică la fată să îmi spună, pentru că au amenințat-o, nici nu vrea să-mi spună”, a spus mama copilei agresate pentru Tion.

Femeia a spus că vrea să depună plângere la poliție dar și la Inspectoratul Școlar Timiș.

Citește și:Campanie anti-bullying. „Fii prietenos, nu răutăcios”

Comportamentele de tip bullying devin interzise în școli. Senatul a modificat Legea Educației

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net