Incident șocant! Biscuiți cu viermi, serviți bolnavilor de la Institutul Fundeni

Ultima actualizare:

Un pacient, internat la spitalul Fundeni din Capitală, a primit la micul dejun biscuiți cu viermi. Reprezentanții unității medicale au deschis o anchetă și au fost retrase toate celelalte pachete de biscuiți distribuite pacienților. Cei care ar fi livrat produsele ambalate spun că nu știu cum a fost posibil așa ceva, în condițiile în care termenul de garanție era 2025.

Biscuiți cu viermi Foto: Irina Gheorghe
Biscuiți cu viermi Foto: Irina Gheorghe

Viermi în biscuiții primiți la micul dejun 

Un incident șocant a avut loc într-un spital din Capitală, unde un pacient internat în secția de hematologie a Institutului Clinic Fundeni a descoperit viermi în biscuiții primiți la micul dejun. Tânărul, care suferă de leucemie, a fost extrem de afectat când a observat că unii dintre biscuiți erau infestati.

Imediat ce a raportat situația personalului medical, unitatea sanitară a reacționat prompt, deschizând o anchetă și retrăgând toate pachetele de biscuiți distribuite bolnavilor pentru a preveni alte incidente similare.

Spitalul a deschis o anchetă 

Reprezentanții furnizorului de biscuiți au fost surprinși de acest incident, având în vedere că termenul de garanție al produselor era stabilit pentru anul 2025. Ancheta inițiată de spital urmărește să stabilească exact cum a avut loc contaminarea produselor.

În urma incidentului cu biscuiții infestati cu viermi, conducerea spitalului a solicitat intervenția firmei care a furnizat produsele. Este important de menționat că acești biscuiți nu erau fabricați în spital, ci erau importati și ambalați, fiind în termen de valabilitate. Totuși, ca măsură de precauție, toți biscuiții din lotul respectiv au fost retrași și verificați. După o inspecție amănunțită, nu au fost identificate probleme similare în celelalte pachete de biscuiți, dar spitalul a decis să nu mai ofere aceste produse pacienților pentru a preveni orice riscuri suplimentare.

Mâncarea se pregătește în spital cu produse aduse din afară 

Pacientul afectat, care este internat de peste trei săptămâni în secția de hematologie a Institutului Clinic Fundeni, a declarat că nu a întâmpinat probleme similare anterior. De altfel, mâncarea oferită pacienților este pregătită direct în spital, iar produsele aduse din afară, precum biscuiții, sunt verificate înainte de a fi distribuite. Fiecare tip de mâncare este supus unor teste riguroase, cu probe păstrate în frigidere pentru eventuale controale ulterioare.

Ce au declarat cei de la spitalul Fundeni 

Institutul Clinic Fundeni a exprimat regretul pentru incidentul survenit, subliniind că acesta a fost independent de voința lor. În comunicat, oficialii au asigurat pacienții că securitatea alimentară este tratată cu maximă seriozitate și că spitalul rămâne angajat în menținerea celor mai înalte standarde de siguranță și calitate în serviciile oferite.

„Regretăm aparția acestui incident care s-a produs independent de voința noastră și îi asigurăm pe toți pacienții noștri de faptul că tratăm securitatea alimentară cu cea mai mare seriozitate”, a transmis Institutul Fundeni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net