Incredibil! Hoţii au vrut arunce în aer un bancomat, folosind o butelie

Ultima actualizare:

Stelian Marincel, zis "Steli", Mihai Augustin, zis "Chelu", Marian Enache şi Alexandru Georgian Popa au plănuit pâna la ultimul detaliu lovitura, care urma să-i îmbogăţească.

Înarmaţi cu o butelie au mers, în noaptea de 20 iulie, la un bancomat, din sectorul 4, şi s-au apucat de lucru. Au încercat să introducă furtunul buteliei în bancomat, sperând că vor putea pune mâna pe bani după ce vor introduce suficient gaz în aparat pentru a-l arunca în aer.

Un trecător i-a văzut însă pe hoţi în acţiune şi a alertat Poliţia. La faţa locului a ajuns imediat un echipaj al Secţiei 16, dar cei patru au reuşit să fugă, abandonând butelia.

Poliţiştii au descins, ieri, la locuinţele celor patru, însă doar trei dintre ei au fost prinşi. În cazul lui Alexandru Georgian Popa, instanţa a emis un mandat de arestat în lipsă, acesta fiind căutat de anchetatori. În urma percheziţiilor, în locuinţele celor patru au fost găsite cagule, mănuşi, telefoane mobile şi cartele SIM.

Potrivit Poliţiei Capitalei, pe numele suspecţilor au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, aceştia fiind acuzaţi de distrugere şi tentativă la furt calificat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net