Informeaz─â-te despre coronavirus de pe platforma fiipregatit.ro a Departamentului pentru Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â

20 martie 2020
image
Rom├ónii pot afla informa╚Ťii pre╚Ťioase din surse oficiale precum platforma f─âcut─â de Departamentul pentru Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─âFoto: Mediafax/Mihai D─âsc─âlescu

Cei care vor s─â se informeze din surse sigure, oficiale, ├«n privin╚Ťa epidemiei de coronavirus din Rom├ónia pot accesa platforma www.fiipregatit.ro, lansat─â ├«nc─â din 2018 de Departamentul pentru Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â ╚Öi Inspectoratul General pentru Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â, dar actualizat─â acum cu ghiduri specific epidemiei de COVID-19.

De╚Öi a fost lansat─â ├«nc─â de acum doi ani, ├«n martie 2018, platforma www.fiipregatit.ro nu e foarte cunoscut─â publicului larg. Ea a fost g├óndit─â ca un instrument de referin╚Ť─â pentru educarea ╚Öi informarea popula╚Ťiei ├«n situa╚Ťii de urgen╚Ť─â ╚Öi con╚Ťine ghiduri de informare ├«n privin╚Ťa unor domenii diverse, de la violen╚Ťa domestic, la cutremur sau de la incendii, tornade, p├ón─â la accident nuclear. ├Än contextual izbucnirii epidemiei de coronavirus, platforma con╚Ťine la ora actual ╚Öi ghiduri privind acest─â situa╚Ťie specific de urgen╚Ť─â, elaborate de Departamentul pentru Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â ╚Öi Inspectoratul General pentru Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â. Astfel, la sec╚Ťiunea COVID-19, cei care acceseaz─â platforma pot g─âsi ghiduri informative despre autoizolare, cump─âr─âturi, transportul ├«n comun ╚Öi c─âl─âtorii ├«n perioada existen╚Ťei epidemiei. De asemenea, un alt ghid se axeaz─â pe ÔÇ×├«ntreb─âri ╚Öi mituriÔÇŁ despre coronavirus, unde v─â pute╚Ťi l─âmuri ├«n privin╚Ťa multor problem, de la eficien╚Ťa consumului de usturoi sau l─âm├óie, de exemplu, p├ón─â la eficien╚Ťa antibioticelor sau a altor medicamente ├«n lupta cu virusul care r─âv─â╚Öe╚Öte Rom├ónia ╚Öi lumea ├«ntreag─â.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
survivor2 png
iumor jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg