Îngeraşul ăsta a fost aruncat pe câmp într-o pungă. Şi trăieşte!

image
Bebelușul abandonat pe malul unui pârâu, într-o pungă de plastic (Fotografii: Sandrinio Neagu)

Un cioban din localitatea suceveană Gura Humorului a fost înger păzitor pentru un bebeluş abandonat pe malul unui pârâu, într-o pungă de plastic. Fetiţa, care are aproximativ trei săptămâni, a fost găsită marţi după-amiază, iar medicii spun că nu ar mai fi trăit decât câteva ore dacă s-ar fi lăsat frigul nopţii.

Nicolae Vacari, un bărbat în vârstă de 65 de ani, era la păscut cu caprele sale aşa cum a făcut-o toată vara. Mergea ca de obicei, pe la periferia oraşului Gura Humorului, prin locuri pe care le-a bătut de sute de ori. Ziua de 9 octombrie 2012 nu o va uita niciodată. „Am văzut o pungă sub o salcie care se mişca. Prima dată am crezut că e o pisică, dar când am mers mai aproape am auzit cum plângea un copil. M-am speriat şi am sunat-o pe Vica (n.r. - soţia mea), care a venit aici şi a anunţat Poliţia", a povestit Nicolae Vacari.

Atât ciobanul cât şi soţia sa au fost extrem de impresionaţi de descoperire şi chiar dacă au copii şi nepoţi şi-au arătat dorinţa de a o adopta pe micuţă. „Nici acum nu îmi revin din şoc.

Nicolae Vacari, în locul unde a găsit-o pe micuţă

image
Nicolae Vacari, în locul unde a găsit-o pe micuţă

Nu am putut dormi toată noaptea de emoţie. Am mers şi la spital s-o vedem cum se simte. E tare frumuşică şi drăguţă şi cred că Dumnezeu a fost tare darnic şi bun cu ea", a spus Silvia Vacari, soţia crescătorului de capre. Nimeni nu ştie ce mamă a fost în stare să-şi abandoneze propriul prunc. Oamenii privesc această descoperire ca pe un adevărat miracol, cu atât mai mult cu cât prin zonă se află şi mulţi câini, care ar fi putut sfâşia pur şi simplu trupul firav al micuţei.

Fetiţa, care nu are încă un nume, e internată la Secţia de Pediatrie a Spitalului din Gura Humorului, iar medicii spun că e într-o stare foarte bună. Micuţa are circa 3-4 săptămâni şi 2,9 kg, iar până când angajaţii de la Direcţia pentru Protecţia Copilului îi vor găsi un cămin va rămâne în grija personalului medical de la Spital.

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
pod peste Dunare 6
trupe ucrainene ridicând steagul național în orașul Novoselivka Foto: Captură video
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta