Înjunghiată de şef că nu i-a dat actele la timp

Urletele unui om rănit de moarte i-au îngrozit ieri pe angajaţii firmei de produse de menaj Commetex, din Piatra Neamţ. Oamenii au dat năvală în biroul de unde se auzeau ţipetele şi l-au văzut pe directorului general al firmei, Dumitru Leşovschi, un bătrân de 71 de ani, aplecat peste trupul Doiniţei Pavăl, 49 de ani, contabil şi administrator al firmei.

"Am crezut iniţial că o strânge de gât. Apoi, am văzut un cuţit de vânătoare în mâna lui Leşovschi şi balta de sânge. I-am imobilizat directorului mâinile pe cuţit şi am ţipat la el să înceteze.După ce şi-a revenit în fire, a cedat. I-am luat cuţitul, l-am scos din birou şi i-am acordat primul ajutor femeii, până la sosirea ambulanţei chemate de colegi", a declarat unul din angajaţi.

Victima atacului a fost salvată de la moarte după ce a fost transportată şi operată de urgenţă la spitalul din Piatra Neamţ. Până la eliberarea certificatului medico-legal, Dumitru Leşovschi este cercetat pentru vătămare corporală.

„Agresiunea s-a petrecut pe fondul unui conflict spontan, iar dosarul penal este întocmit, deocamdată, pentru vătămare corporală. În funcţie de rezultatele medico-legale poate fi stabilită o altă încadrare a faptei", au spus oamenii legii.

cub theo rose png
sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg