Înjunghiată de şef că nu i-a dat actele la timp

Ultima actualizare:

Urletele unui om rănit de moarte i-au îngrozit ieri pe angajaţii firmei de produse de menaj Commetex, din Piatra Neamţ. Oamenii au dat năvală în biroul de unde se auzeau ţipetele şi l-au văzut pe directorului general al firmei, Dumitru Leşovschi, un bătrân de 71 de ani, aplecat peste trupul Doiniţei Pavăl, 49 de ani, contabil şi administrator al firmei.

"Am crezut iniţial că o strânge de gât. Apoi, am văzut un cuţit de vânătoare în mâna lui Leşovschi şi balta de sânge. I-am imobilizat directorului mâinile pe cuţit şi am ţipat la el să înceteze.După ce şi-a revenit în fire, a cedat. I-am luat cuţitul, l-am scos din birou şi i-am acordat primul ajutor femeii, până la sosirea ambulanţei chemate de colegi", a declarat unul din angajaţi.

Victima atacului a fost salvată de la moarte după ce a fost transportată şi operată de urgenţă la spitalul din Piatra Neamţ. Până la eliberarea certificatului medico-legal, Dumitru Leşovschi este cercetat pentru vătămare corporală.

„Agresiunea s-a petrecut pe fondul unui conflict spontan, iar dosarul penal este întocmit, deocamdată, pentru vătămare corporală. În funcţie de rezultatele medico-legale poate fi stabilită o altă încadrare a faptei", au spus oamenii legii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net