Învățătoarea «juma’ de creier», trimisă la mătură

Ultima actualizare:

    „Bă, tu eşti nebun la  cap?”. Aşa i-a vorbit  învăţătoarea Monica  Chiorean elevului de 7 ani
„Bă, tu eşti nebun la cap?”. Aşa i-a vorbit învăţătoarea Monica Chiorean elevului de 7 ani

Monica Chiorean, învăţătoare la un liceu din Cluj, a scandalizat toată ţara, în luna februarie. Ea a fost înregistrată în timp ce striga la un elev de clasa întâi şi îl făcea nebun, tâmpit şi “jumătate de creier”. A fost condamnată la 5 luni închisoare şi 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Învăţătoarea Monica Chiorean de la Liceul de Muzică ”Sigismund Toduţă” a şocat prin limbaj şi comportamentul faţă de elevi de clasa întâi. În luna februarie a fost înregistrată când a jignit şi timorat un elev de 7 ani. „Bă, tu eşti nebun la cap”, „unde dracu ai văzut”, „soarele cui l-o făcut”, „juma’ de creier”, „bebeluş”, a strigat Monica Chiorean. 

Părinţii elevului L.L. i-au făcut plângere penală pentru purtare abuzivă. În premieră în România, femeia a fost condamnată pentru comportamentul ei scandalos la 5 luni de închisoare şi 60 de zile de muncă în folosul comunităţii, adică să măture în parcuri sau să spele podelele la un spital. Învăţătoarea şi-a recunoscut în totalitate faptele, dar a explicat că avea multe probleme pe cap.

Noul Cod Penal i-a dat inculpatei posibilitatea să fie amânată executarea sentinţei după ce a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, informează publicaţia clujust.ro. Timp de doi ani, Monica Chiorean va fi supravegheată şi va fi obligată să accepte consiliere. Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Cluj-Napoca în vederea confirmării lui.

Salariu redus pentru profa «karatistă»

simeon stalpnicul png

Mioara Roșca, profesoara care a lovit cu picioarele un elev în timpul orei de Informatică, la un liceul din oraşul braşovean Victoria, a fost sancţionată cu reducerea a 10% din salariu pe o perioadă de trei luni. Comisia de Disciplină a Liceului ”Ion Codru Drăgușanu” din Victoria a decis că profesoara a greșit grav și i-a interzis să mai predea la clasa unde s-a întâmplat incidentul de vinerea trecută. Părinții elevului nu au făcut plângere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net