Ipoteză șocantă: profa e însărcinată cu elevul sinucigaș!

simeon stalpnicul png

Profesoara Crinela Marc, de 40 ani, a poftit la trupul tânăr al unui elev de-al său. Acum este însărcinată în luna a șaptea, mai are trei copii acasă, cu soțul ei, și tocmai a fost arestată pentru că a făcut sex cu un minor. Băiatul s-a sinucis în noiembrie 2016.

Marius Săndulache, un băiat de 18 ani, s-a sinucis când a aflat că profa de română cu care se iubea ar vrea ca relația lor de amor să înceteze. S-a aruncat în râul Bistrița și a fost găsit după o lună, spre disperarea părinților săi care sperau că băiatul s-ar fi putut refugia la vreo mânăstire și se va întoarce acasă.

Crinela Marc, profa de română, este arestată pentru act sexual cu un minor. Așa a aflat toată lumea că este însărcinată în șapte luni, posibil cu băiatul care și-a luat viața în luna noiembrie 2016.

Surse judiciare susţin că femeia a recunoscut relaţia de amor cu propriul elev. În plus, oamenii legii au găsit dovezi clare ale acestei legături nefireşti între un cadru didactic şi elev, scrie adevarul.ro. Pe tableta femeii au fost găsite mai multe conversaţii. Acestea aveau răspuns pe tableta băiatului. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3, la 10 ani, dacă nu se iau în calcul circumstanţele atenuante.

Anchetatorii au suspectat încă de la început că motivele care l-au determinat pe Marius Săndulache să se arunce în Bistrița nu puteau fi decât de natură sentimentală, fiindcă pe toate celelalte planuri ale vieții îi mergea cât de poate de bine.

Relația dintre el și profesoara sa de română era de notorietate în școală, sigur în rândul elevilor și, probabil, și în rândul profesorilor.

Crinela Marc a recunoscut relația cu elevul ei, de aici și acuzația care i s-a adus, de act sexual cu un minor, fiindcă amorul dintre ei a început când băiat încă nu avea 18 ani.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
Joe Biden FOTO Profimedia
image
image
image
image
arsenie boca icoana jpeg
colaj   manea  vietnam  captura video jpg
icoana maicii domnului din manastirea sfantul teodor 9 jpg
testare COVID
Remus Dobra, preotul mort în accidentul de pe autostradă. Sursa foto: Observator
irina tanase si liviu dragnea