Jandarmul care a c─âzut de pe cal ├«n timpul paradei de 1 Decembrie, aspru sanc╚Ťionat. Reac╚Ťia Jandarmeriei

2 decembrie 2021
image
Jandarmul va fi sanc╚Ťionat pentru incidentul de la parad─âSurs─â foto: Captur─â video

Parada de 1 Decembrie nu a fost lipsit─â de incidente nici anul acesta. Un jandarm a fost filmat c─âz├ónd de pe cal ├«n zona Pia╚Ťa Presei Libere, ├«n timp ce se preg─âtea pentru defilare. Imaginile au ajuns rapid ├«n mediul online, iar superiorii au decis sanc╚Ťionarea protagonistului.

Un jandarm a c─âzut de pe cal ├«n timp ce se preg─âtea pentru parada de Ziua Na╚Ťional─â. ├Än imaginile devenite virale pe internet se poate observa cum b─ârbatul se urc─â st├óngaci pe cal, doar pentru a c─âdea c├óteva secunde mai t├órziu.

Superiorii protagonistului nu au fost deloc amuza╚Ťi de cadrele surprinse ╚Öi au decis s─â constituie o comisie de cercetare disciplinar─â, potrivit comunicatului emis de c─âtre Jandarmerie. http://<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/pleKO5pSRkI" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

ÔÇ×Pe baza concluziilor preliminare, v─â inform─âm c─â a fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei ┼či demnit─â┼úii militare, iar m─âsurile de sanc┼úionare vor fi stabilite ├«n cadrul consiliului de onoare. De asemenea, v─â inform─âm c─â vor fi efectuate ┼či demersuri pentru constituirea DGJMB ca parte civil─â pentru prejudiciile de imagine aduse de comportamentul angajatului nostruÔÇŁ, a transmis Direc╚Ťia General─â de Jandarmi Bucure╚Öti, ├«ntr-un comunicat.

Autorit─â╚Ťile spun c─â nu vor ÔÇ×tolera nicio form─â de abatere de la principiile solide pe care este cl─âdit─â institu╚Ťia ╚Öi vor comunica, ├«n continuare, cu celeritate, concluziile verific─ârilor pe care le-a demaratÔÇŁ.

Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
Kate Middleton3 jpg
florin calinescu png
anamaria prodan (3) jpg
reghe corina caciuc jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Primarul Mircea Rusu are interdic┼úie de a-┼či exercita func┼úia foto arhiv─â
adapost caini ziare 0 jpg
crowd 5076714 1920 jpg
FotoJet (7) jpg
foto mare shutterstock 776838916 jpg
youtube jpg