Kaufland susține turneul BRD Wheelchair Tennis Open, ca parte a acțiunilor din programul A.C.C.E.S.

Ultima actualizare:

Performanța nu înseamnă doar să ajungi în topuri sau să fii cel mai cunoscut într-un domeniu, ci și să îți depășești limitele, să ieși din zona de confort și să devii, cu fiecare zi, cea mai bună versiune a ta. Kaufland susține turneul BRD Wheelchair Tennis Open, dedicat jucătorilor de tenis în scaun rulant și consideră că performanța nu are limite. Prin intermediul acestei implicări, retailerul își reafirmă poziția de angajator care vine în sprijinul persoanelor cu dizbilități, prin programul A.C.C.E.S. (Angajare de Candidați cu Cerințe și Evoluții Speciale), special creat pentru aceia care își doresc mai mult.

Turneul reunește la linia de start 53 de astfel de jucători, care și-au propus să ofere un exemplu tuturor și să încurajeze cât mai multe persoane cu dizabilități să practice diverse sporturi.

„Ne bucurăm să fim parteneri într-un proiect care încurajează persoanele cu nevoi speciale să ducă o viață cât mai independentă și mai activă, stimulându-le astfel încrederea în forțele proprii și dorința de a evolua, de avea o carieră, de a se integra într-un colectiv, de a fi apreciați pentru munca depusă.”, a declarat Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director, Kaufland România.„În acest sens, punem la dispoziția participanților la eveniment și o serie de oportunități profesionale adaptate nevoilor lor, ca parte a programului A.C.C.E.S., pe care l-am început acum mai bine de 2 ani.”, a continuat aceasta.

De la lansarea programului A.C.C.E.S., peste 350 de persoane cu dizabilități, din orașe precum București, Cluj-Napoca, Sibiu, Satu Mare, Oradea s-au alăturat echipei Kaufland și se bucură de un loc de muncă potrivit abilităților lor, de sprijinul colegilor și de o viață socială mai bună.

Kaufland este o companie care consideră că diversitatea și incluziunea sunt esențiale oriunde și oricând, inclusiv la locul de muncă sau pe terenul de joc. Astfel, inspirat de dedicarea persoanelor cu dizabilități de a continua să își dezvolte pasiunile și dorind să contribuie în mod semnificativ la creșterea importanței sportului pe plan local, Kaufland a devenit sponsor principal al acestui eveniment.

Retailerul demarează constant acțiuni în ceea ce privește diversitatea, printre care se numără lansarea programului A.C.C.E.S, amintit mai sus, dotarea magazinelor cu echipamente special concepute pentru persoanele cu dizabilități sau trainingurile periodice organizate la nivel intern pentru integrarea noilor colegi în echipă.

Află mai multe pe: www.cariere.kaufland.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net