Klaus Iohannis și Florin Cîțu au plantat copaci la Dăbuleni. Uite cât de bine arată președintele!

image
Klaus Iohannis, Florin Cîțu și Tanczos Barna au dat startul împăduririi din acest an Sursa foto: Facebook/Guvernul României

Klaus Iohannis și Florin Cîțu au plantat copaci la Dăbuleni și au dat, astfel, startul campaniei de împădurire de anul acesta. Iată cum s-au îmbrăcat pentru „munca de jos” și cât de bine poate să arate președintele țării!

Klaus Iohannis arată foarte bine, mai bine decât ne-am fi așteptat. Am văzut ce bicepși conturați are atunci când și-a suflecat mâneca pentru a fi vaccinat împotriva Covi-19. Fotografiile au devenit instant virale și au strâns mii de comentarii. Iată că „brandul de România” lovește din nou, de data aceasta cu lopata în pământul arid din județul Dolj. Mai exact la Dăbuleni. 

image
Klaus Iohannis nu se ferește să dea și la lopată dacă trebuiefoto: Facebook / Guvernul României

Klaus Iohannis, împreună cu premierul Florin Cîțu și ministrul Mediului, Tanczos Barna, au dat, miercuri, startul campaniei de împădurire în acest an. Oficialii s-au deplasat în cea mai aridă și deșertică zonă a țării, în județul Dolj, localitatea Dabuleni, cunoscută și sub denumirea de „Sahara României”.

image
Se vede clar că președintele Klaus Iohannis are grijă de siluetă foto: Facebook / Guvernul României

Hainele stau pe Iohannis ca pe-un manechin

În imaginile surprinse de la fața locului îl vedem pe președintele țării încălțat cu cizme de cauciuc înalte, pantaloni închiși la culoare și drepți pe picior și o geacă neagră cu inserții verde fosforescent. Haine vesele, degajate și optimiste, care ies din tiparele ținutelor sobre cu care suntem obișnuiți.  Îmbrăcămintea de teren, aleasă cu foarte mare grijă, ni-l arată pe Iohannis înalt, suplu, bine făcut și cu o alură sportivă de invidiat. 

image
Premierul României, în geacă de motorfoto: Facebook / Guvernul României

Florin Cîțu, rocker și la firul ierbii

Nici Florin Cîțu nu e de ignorat. Ne referim la ținuta sa de rocker. Primul ministru a venit să planteze pomi încălțat cu cizme de cauciuc negre, lucioase, îmbrăcat în blugi, cu un hanorac închis la culoare și o geacă din piele. 

image
Tanczos Barna, ministrul Mediului, îmbrăcat ca un adevărat cowboy

Ministrul mediului a ales pentru ținuta sa haine în culori verde și maro, care te duc cu gândul la natură: bocanci, pantaloni maro, geaca verde și o pălărie cu boruri largi, care te duce cu gândul la celebrele filmele americane cu cowboy. 

Klaus Iohannis: „Avem 1,5 miliarde de euro pentru împădurire”

Klaus Iohannis și premierul Cîțu au dat și câteva declarații de presă. Președintele a spus că în 2020 au fost plantați 50 de milioane de copaci, iar anul acesta au fost rezervați pentru împădurire 1,5 miliarde de euro din programul PNRR. „Ne găsim în județul Dolj unde deșertificarea este o realitate. Pământul arabil s-a transformat în teren nisipos. Dacă nu se face nimic nisipul se duce mai departe. Deja avem o pierdere de 1000 de hectare de teren agricol în fiecare an”, a explicat președintele. 

image
Florin Cîțu s-a încălzit în geaca de motor și și-a dat-o josfoto: Facebook / Guvernul României

„Ne angajăm prin PNRR la o misiune aproape imposibilă. Această misiune este plantarea câtorva zeci de mii de hectare de pădure folosind banii din PNRR. Este un angajament ferm al Guvernului”, a declarat și ministrul Mediului. 

anamaria prodan3 png
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
1 meghan kate jpg jpeg
goia voltaj jpg
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
lacul vidra PNG
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
Kate Moss
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png