L-au prins pe ucigaşul fostului primar! Asasinul îl lovise de opt ori cu cuţitul

Ultima actualizare:

    Suspectul a fost dus în cătuşe la Poliţie
Suspectul a fost dus în cătuşe la Poliţie

O crimă i-a îngrozit, acum două săptămâni, pe locuitorii comunei Lunca Mureşului (Alba)! Cadavrul lui Ioan Rusu, fost edil al localităţii timp de mai multe mandate, a fost găsit pe 27 noiembrie, în poziţia şezut, lângă maşina personală. Anchetatorii au reuşit sâmbătă să pună mâna pe principalul suspect în cazul de omor.

Poliţiştii şi procurorii din Alba l-au prins pe principalul suspect în cazul crimei comise acum două săptămâni în Lunca Mureşului.Potrivit IPJ Alba, anchetatorii au identificat un bărbat de 58 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de omor, a cărei victimă a fost un bărbat de 64 ani din aceeaşi localitate. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, care a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Avea un doctorat în domeniul agriculturii

Suspectul este recidivist şi nu recunoaşte fapta. Ioan Rusu, fost primar al comunei, a fost ucis în noaptea de 26 spre 27 noiembrie 2016, cu opt lovituri de cuţit, dintre care patru în zona gâtului. Victima a fost găsită decedată, cu gâtul tăiat, în în dimineaţa zilei de 27 noiembrie, în poziţia şezut, lângă maşina personală, un autoturism Dacia Duster. Apropiaţii îl descriu pe Ioan Rusu drept o persoană sociabilă, care a ajutat pe oricine ori de câte ori a avut ocazia. Fostul primar era inginer şi avea un doctorat în domeniul agriculturii. După ce a plecat de la conducerea primăriei, el s-a ocupat de cultivarea pământului, fiind şi preşedintele asociaţiei cultivatorilor de sfeclă de zahăr din Alba.  

Găsit la marginea satului


    Cei care l-au cunoscut pe Ioan Rusu spun că era un om cumsecade
Cei care l-au cunoscut pe Ioan Rusu spun că era un om cumsecade

Rusu a plecat de acasă sâmbătă după-amiază, pe 26 noiembrie, pentru a duce o sumă de bani la cineva. Fostul primar n-a mai ajuns la destinaţie şi nici nu a revenit acasă, motiv pentru care soţia acestuia a anunţat poliţia. A fost găsit la ora 04.00, la marginea satului, fără suflare.

Ioan Rusu a fost primar al comunei timp de trei mandate: 2000 - 2008 şi 2012 – 2016, ca reprezentant al PSD. În 2016 n-a a mai candidat la funcţia de primar şi era consilier local din partea PSD.Citeşte articolul complet şi vezi video pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net