L-au prins pe ucigaşul fostului primar! Asasinul îl lovise de opt ori cu cuţitul


    Suspectul a fost dus în cătuşe la Poliţie
Suspectul a fost dus în cătuşe la Poliţie

O crimă i-a îngrozit, acum două săptămâni, pe locuitorii comunei Lunca Mureşului (Alba)! Cadavrul lui Ioan Rusu, fost edil al localităţii timp de mai multe mandate, a fost găsit pe 27 noiembrie, în poziţia şezut, lângă maşina personală. Anchetatorii au reuşit sâmbătă să pună mâna pe principalul suspect în cazul de omor.

Poliţiştii şi procurorii din Alba l-au prins pe principalul suspect în cazul crimei comise acum două săptămâni în Lunca Mureşului.Potrivit IPJ Alba, anchetatorii au identificat un bărbat de 58 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de omor, a cărei victimă a fost un bărbat de 64 ani din aceeaşi localitate. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, care a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Avea un doctorat în domeniul agriculturii

Suspectul este recidivist şi nu recunoaşte fapta. Ioan Rusu, fost primar al comunei, a fost ucis în noaptea de 26 spre 27 noiembrie 2016, cu opt lovituri de cuţit, dintre care patru în zona gâtului. Victima a fost găsită decedată, cu gâtul tăiat, în în dimineaţa zilei de 27 noiembrie, în poziţia şezut, lângă maşina personală, un autoturism Dacia Duster. Apropiaţii îl descriu pe Ioan Rusu drept o persoană sociabilă, care a ajutat pe oricine ori de câte ori a avut ocazia. Fostul primar era inginer şi avea un doctorat în domeniul agriculturii. După ce a plecat de la conducerea primăriei, el s-a ocupat de cultivarea pământului, fiind şi preşedintele asociaţiei cultivatorilor de sfeclă de zahăr din Alba.  

Găsit la marginea satului


    Cei care l-au cunoscut pe Ioan Rusu spun că era un om cumsecade
Cei care l-au cunoscut pe Ioan Rusu spun că era un om cumsecade

Rusu a plecat de acasă sâmbătă după-amiază, pe 26 noiembrie, pentru a duce o sumă de bani la cineva. Fostul primar n-a mai ajuns la destinaţie şi nici nu a revenit acasă, motiv pentru care soţia acestuia a anunţat poliţia. A fost găsit la ora 04.00, la marginea satului, fără suflare.

Ioan Rusu a fost primar al comunei timp de trei mandate: 2000 - 2008 şi 2012 – 2016, ca reprezentant al PSD. În 2016 n-a a mai candidat la funcţia de primar şi era consilier local din partea PSD.Citeşte articolul complet şi vezi video pe adevarul.ro!

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub cristina cioran png
cub adriana iliescu și eliza png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg