Leonard Doroftei e dezamăgit: „Eram un zeu, acum sunt persona non grata”

Ultima actualizare:

    Leonard Doroftei este dezamăgit de felul în care îl tratează autoritățileFoto: Facebook
Leonard Doroftei este dezamăgit de felul în care îl tratează autoritățileFoto: Facebook

Leonard Doroftei a vorbit marți, 29 august în cadrul unei emisiuni în direct, despre situația disperată în care a ajuns după ce afacerea sa a fost pusă în pericol de o decizie a oficialilor din orașul său natal.

Din cauza riscului seismic pe care îl prezintă clădirea în care campionul deține un local, Leonard Doroftei este obligat să o evacueze, dar fără a i se oferi o alternativă. Fostul boxer a vorbit în cadrul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D, despre situația în care a ajuns și ce dorește de la autorități:

„Sunt toți banii mei, pe care i-am strâns prin muncă. N-am jucat la Loto, n-am făcut cămătării. Sunt bani munciți. acum, după o grămadă de ani, hai să îl dăm afara pe om. Nu mă suspendă ca să reabiliteze blocul, ci mă dă afară. Nu vreau să mă agăț de această afacere, dar e munca mea, sunt banii mei [...]. eram zeu în Ploiești, acum sunt persona non grata.”

„Tot centrul orașului, sunt o grămadă clădiri care sunt în pericol să cadă. De ce nu vă uniți să faceți treaba asta? V-a picat pe mine? Am de plătit, plătesc taxe la stat și sunt bani mulți”, a mai adăugat Leonard doroftei.

„Mă gândesc să lupt, nu să plec [...]. sunt campionul mondial, sunt imaginea orașului Ploiești și vreau să găsiți soluția prin care eu să nu plec, nu se poate aici? Nu-i nicio problemă, dați-mi în altă parte. N-am vrut să par un tupeist, un nesimțit. M-am bătut pentru orașul ăsta. Am scos lumea în stradă, i-am făcut fericiți. mai avem câțiva sportivi”, a declarat plin de amărăciune fsotul boxer, la Kanal D. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tv rusia jpg
image
image
image
image
image
image
avion freepik jpg
papua noua guinee istock jpg
test jpg
lucrari valea oltului jpg
5 front Arsenie Boca jpg
upu spital tg jiu7 jpeg
Frigider FOTO Shutterstock jpg
otel inoxidabil vase istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net