Liderul clanului Corduneanu, săltat de poliție dintr-un bar

3 aprilie 2016
article img
Clanul Corduneanu

Clanul Corduneanu este un grup de interlopi din Iași, ai cărui membri sunt cercetați de poliția locală pentru numeroasele infracțiuni comise. Liderul clanului, Adrian, zis și „Beleaua”, a fost arestat de autoritățile ieșene, fiind acuzat că a șantajat un reprezentant al unei companii care comercializează materiale de construcții.

Conform Adevărul.ro, Adrian Corduneanu și un apropiat al acestuia, Ionel Bogdănici, au fost arestați de poliția ieșeană în seara zilei de 2 aprilie, chiar dintr-un bar. Aceștia aveau asupra lor 11.400 de lei, fiind banii obținuți din șantaj.

article img
Adrian Corduneanu a fost arestatFoto Facebook/Adrian Corduneanu

„Cu această ocazie a fost efectuată o percheziţie auto, fiind ridicată suma de aproximativ 6000 lei şi documente şi a fost pus în executare mandatul de percheziţie domiciliară emis de instanţă la locuinţa inculpatului Corduneanu Adrian, fiind ridicate aparate telefonice şi suporturi optice”, au declarat procurorii din Iași.

 Reprezentantul companiei care a fost șantajat este Tudorel P; el obținea comisioane aferente vânzărilor pe care le efectua, care ajungeau apoi la Adrian Corduneanu. Tudorel P. ar fi intrat în atenția clanului de interlopi după ce a împrumutat de la aceștia o anumită sumă de bani.