Liderul clanului Corduneanu, săltat de poliție dintr-un bar

Ultima actualizare:

    Clanul Corduneanu
Clanul Corduneanu

Clanul Corduneanu este un grup de interlopi din Iași, ai cărui membri sunt cercetați de poliția locală pentru numeroasele infracțiuni comise. Liderul clanului, Adrian, zis și „Beleaua”, a fost arestat de autoritățile ieșene, fiind acuzat că a șantajat un reprezentant al unei companii care comercializează materiale de construcții.

Conform Adevărul.ro, Adrian Corduneanu și un apropiat al acestuia, Ionel Bogdănici, au fost arestați de poliția ieșeană în seara zilei de 2 aprilie, chiar dintr-un bar. Aceștia aveau asupra lor 11.400 de lei, fiind banii obținuți din șantaj.

Adrian Corduneanu a fost arestat
Adrian Corduneanu a fost arestat

„Cu această ocazie a fost efectuată o percheziţie auto, fiind ridicată suma de aproximativ 6000 lei şi documente şi a fost pus în executare mandatul de percheziţie domiciliară emis de instanţă la locuinţa inculpatului Corduneanu Adrian, fiind ridicate aparate telefonice şi suporturi optice”, au declarat procurorii din Iași.

 Reprezentantul companiei care a fost șantajat este Tudorel P; el obținea comisioane aferente vânzărilor pe care le efectua, care ajungeau apoi la Adrian Corduneanu. Tudorel P. ar fi intrat în atenția clanului de interlopi după ce a împrumutat de la aceștia o anumită sumă de bani.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net