Liviu Dragnea e președintele Camerei Deputaților


    Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Din cele 317 voturi exprimate în Camera Deputaților, 216 deputați au votat pentru ca Liviu Dragnea să fie președintele lor. 101 de persoane au fost împotrivă, așa că majoritatea a decis și Liviu Dragnea a devenit noul lider al Camerei Deputaților.

Era aproape imposibil ca Liviu Dragnea să nu câștige această numire, având în vedere că a fost singura propunere a PSD.

"Le urez bun mai ales tinerilor care au preluat primul mandat de parlamentar. Au intrat și formațiuni noi. Este un lucru bun pentru Parlament, care are reprezentativitate mai mare. Este esențial ca partidele din opoziție să-și exprime părerile. Faptul că ne găsim azi aici arată că oamneii și-au pus speranțele în noi și ne-au dat șansa să facem ce nu s-a făcut încă și să îndreptăm ce s-a făcut strâmb.

Dragi colegi, vă invit să fim parteneri, o echipă care trage pentru binele public. E necesar ca fiecare partid să-și facă auzită vocea. Să lăsăm la o parte interesele mici atunci când este vorba de interesele țării", a declarat noul președinte al Camerei Deputaților.

"Parlamentul este locul unde se naște legea și se stopează abuzul în aplicarea ei. Anii care urmează nu sunt ușori. Ne-am angajat să producem creștere economică susținută și bunăstare românilor. Datoria noastră este să îi ajutăm pe români să creadă în România", a încheiat Liviu Dragnea.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
cub morris png
cub isabela onoriu png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg