Liviu Dragnea se însoară? ”Irina îi va deveni soție cât de curând”


    Irina Tănase și Liviu Dragnea, îndrăgostiți la nunta fiului liderului PSDfoto: arhivă personală
Irina Tănase și Liviu Dragnea, îndrăgostiți la nunta fiului liderului PSDfoto: arhivă personală

Liviu Dragnea se pregătește de însurătoare. Cel puțin așa susține Codrin Ștefănescu. Secretarul general al PSD a dezvăluit într-un interviu pentru B1 tv că Irina Tănase va deveni ”cât de curând” soția liderului partidului.

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a dezvăluit joi pentru B1tv că Irina Tănase va deveni ”cât de curând” soția lui Liviu Dragnea. ștefănescu a scăpat porumbelul în timp ce încerca să-i convingă pe telespectatori că șeful său nu a părăsit România pentru vreo destinație exotică, așa cum se vehiculează de câteva zile.

„Liviu Dragnea nu se află în Maldive cu logodnica lui care îi va deveni și soție cât de curând. (...) Liviu Dragnea nu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din țară și nu va pleca din țară, în mod sigur”, a spus Codrin Ștefănescu.  

Dragnea și logodnica Irina, diferență de 30 de ani

Liviu Dragnea (56 de ani), și Irina Tănase (26 de ani) s-au afișat împreună la congresul partidului, din martie anul trecut, liderul PSD mărturisind că ar fi dispus să-și pună pirostriile. Irina Alexandra Tănase este logodnica omul politic din luna mai 2016. Tânăra a trecut rapid de la statutul de asistentă personală la iubită oficială. Deşi între ei există o diferenţă de vârstă de trei decenii, acest lucru nu a fost un obstacol în relaţia lor.

Blondina a început ca asistentă a lui Dragnea, în perioada în care era acesta era ministrul Dezvoltării şi, mai apoi, s-a mutat în apartamentul în care locuieşte liderul PSD, avansând de la poziţia de iubită la cea de logodnică. În plus, primirea pe care i-au făcut-o social democraţii sâmbătă la congres arată că Irina Alexandra Tănase ocupă un loc important în inima lui Dragnea, altfel nu ar fi stat în primul rând alături de nume grele din partid. Dragnea a fost căsătorit timp de 28 de ani cu Bombonica Prodana, care a divorțat de acesta în 2015. Cei doi au împreună o fiică, Alexandra, în vârstă de 22 de ani.

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
cub emma corrin png
Kanye West
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg
elena si nicolae ceausescu jpg
Stamford Santa Fun Run strânge bani pentru cauze nobile jpg