Liviu Dragnea și iubita cu 30 de ani mai tânără, invitați de seamă la nuntă

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea a mers însoțit de Irina Alexandra Tănase la nunta deputatului Silviu Vexlerfoto: Facebook
Liviu Dragnea a mers însoțit de Irina Alexandra Tănase la nunta deputatului Silviu Vexlerfoto: Facebook

Deputatul Silviu Vexler s-a căsătorit duminică, 3 septembrie, cu actrița Geni Brenda. Liviu Dragnea și iubita sa cu 30 de ani mai tânără decât el, Alexandra Tănase, au fost invitați de seamă la nunta parlamentarului și nu s-au sfiit să intre în hora evreiască.

Ca urmare a dezvăluirii făcute de unul dintre profesorii săi, Mircea Opran, Liviu Dragnea a luat cuvântul și a explicat conjunctura în care acesta a mai repetat un an de studiu. Se pare căa cesta ar fi vrut împreună cu mai mulți colegi să mai rămâne în băncile facultății.

„Este foarte interesant că au început să fie scoși de la naftalină foarte mulți oameni. Eu am mai abordat subiectul ăsta acum câțiva ani de zile, de vreo câteva ori. În anul trei sau patru, mai mulți colegi, cu unii cântam în formație, cu alții aveam alte activități, am decis să mai prelungim cu un an. Decizie pe care am luat-o și dacă aș mai fi încă o dată în situația aia aș lua aceeași decizie, ca să mai stăm un an în plus acolo. A fost o întreagă istorie cu fuga de la examene, fugăriți prin curtea institutului... asta e!”, a adăugat Liviu Dragnea, joi, potrivit Digi 24.

Profesorul universitar Mircea Opran, fostul soț al lui Zoe Ceaușescu, a povestit, la Antena 3, că i-a fost profesor lui Liviu Dragnea, pe când acesta studia la Politehnică, dar că social-democratul a rămas repetent.

„La noi atunci erau două direcții, direcția asta la care eram eu cu transmisii automate, și altă direcție cu service-uri, cu întreținere. N-a venit pe direcția mea, că era mai greu, a mers pe cealaltă. Dar și așa a rămas repetent", și-a amintit profesorul de transmisii pentru automobile.

image
image
image
image
image
image
maidanez caini agresivi caine foto gheorghe florin 8 1170x644 jpeg
Masini pe autostrada in Austria FOTO Shutterstock
6 front Carmina Dragomir jpg
refugiati Chilieni FOTO Flotrentina Peria agerpres jpeg
beneficii consum oua 790x460 jpg
politie jpg