Luminița Barcari, secretar de stat în Ministerul Educației, a demisionat

4 noiembrie 2020
article img
Luminița Barcari fusese numită în funcție de Victor Orban Sursa foto: Facebook

Secretarul de stat în cadrul Ministerul Educaţiei şi Cercetării Luminiţa Barcari a demisionat, miercuri, din funcţie. Ea se află pe listele candidaților pentru alegerile parlamentare 2020. Va fi deputat de Ialomița.

Secretarul de stat din cadrul MEC Luminiţa Barcari, care se ocupa de învățământul preuniversitar, a demisionat, miercuri din funcţie. Cu  zi în urmă, Barcari a susţinut, alături de ministrul Monica Anisie, o conferinţă de presă în care au fost anunţate mai multe decizii referitoare la anul şcolar în curs, transmiter news.ro. Printre acestea se număra și cea potrivit căreia elevii ar putea să nu mai dea teze în acest an școlar. Luminița Barcari fusese numită în funcție în luna ianuarie a acestui an, prin decizia premierului Ludovic Orban. Ea a fost inspector şcolar general în județul Ialomiţa.

Luminița Barcari, pe listele PNL pentru parlamentare. Va fi deputat de Ialomița

În 18 octombrie, preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anunţat că au fost validate listele candidaţilor pentru alegerile parlamentare, la Ialomiţa aflându-se pe primul loc pentru camera Deputaţilor Luminiţa Barcari.