Măcelărită în cofetărie fiindcă nu a vrut să se împace cu fostul

Ultima actualizare:

A scăpat ca prin minune cu viaţă, dar a trecut prin clipe de coşmar. Dana, o tânără de 23 de ani, primea, de câteva zile, tot felul de ameninţări din partea fostului iubit. Ieri dimineaţă, bărbatul de 35 de ani şi-a pus planul de răzbunare în practică. A dat buzna în cofetăria unde lucra tânăra şi a înjunghiat-o de nenumărate ori.

Drama s-a petrecut luni dimineață (4 iulie), în Ploieşti, în Piaţa Nord, chiar la locul de muncă al victimei. Dana şi Cătălin au format un cuplu, dar s-au despărţit în urmă cu o lună. De atunci, fata le-a spus prietenilor că se teme pentru viaţa ei întrucât a primit ameninţări de la fostul iubit. “Sper să treceţi pe la mine că a ajuns Cătălin să mă ameninţe că mă omoară. Mi-e cam frică să stau singură aici”, este mesajul trimis de tânără, unei rude, acum câteva zile. Şi de ce i-a fost frică nu a scăpat.

Luni dimineață, bărbatul a aşteptat ca fata să fie singură în cofetăria unde lucra şi a atacat-o cu un cuţit. I-a aplicat mai multe lovituri. Victima a încercat să fugă, însă puterile au părăsit-o şi s-a prăbuşit în faţa cofetăriei, într-o baltă de sânge.

Fata a fost stabilizată de medici

“Am auzit butonul de panică. Ea era într-o baltă de sânge, pe jos. Mult sânge. Iar o colegă îi ţinea gâtul. Groaznic!”, a povestit o vânzătoare de la un magazin alăturat. Tânăra a fost preluată de urgenţă de medicii de pe ambulanţă şi dusă la Spitalul Judeţean Ploieşti. ”Pacienta a ajuns stabilă din punct de vedere al tensiunii şi respiraţiei. Era conştientă, deşi prezenta mai multe plăgi prin înjunghiere, la nivel cervical, al hemitoracelui anterior şi al abdomenului. Cea mai problematică a fost plaga de la nivelul cervical, care sângera foarte rău”, a declarat dr. Andrei Ilinca, purtător de cuvânt al SJU Ploieşti.

După comiterea faptei, suspectul s-a predat anchetatorilor. El a fost acuzat de tentativă de omor şi riscă să petreacă până la 10 ani în spatele gratiilor.

Alte atacuri care au îngrozit românia

Masacrul de la Perla

În 5 martie 2012, o ţară întreagă a fost îngrozită de masacrul petrecut la coaforul “Perla” din Bucureşti. Poliţistul Gheorghe Vlădan a deschis focul cu intenţia de a-şi ucide soţia, pe Florina, care voia să divorţeze de el. Aceasta şi casiera coaforului au fost ucise, iar alte şase persoane au fost rănite. În februarie 2013, Vlădan a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

A omorât-o şi şi-a luat viaţa

Neli Badea, o asistentă medicală de 38 de ani, a fost înjunghiată mortal, în septembrie 2014, în dispensarul din Mogoşoaia. Cel care i-a luat viaţa -  fostul ei soţ, George Badea -  s-a spânzurat la scurt timp de la crimă sub un pod din Chitila. Cei doi erau despărţiţi de aproape doi ani, iar femeia obţinuse un ordin de restricţie împotriva lui, pentru că era extrem de violent.

Ucisă din “iubire” cu 25 de lovituri de cuţit 

Gelozia i-a luat minţile şi lui Ştefan Chiribou, un bărbat din Bârlad, judetul Vaslui. Pentru că soţia sa, Liliana, intentase divorţ, el nu a suportat gândul că o pierde şi a ucis-o cu 25 de lovituri de cuţit. Oribila crimă a avut loc în acest an, pe 24 ianuarie, în barul în care lucra femeia şi în care soţul acesteia avea interzis pentru că o ameninţase cu moartea de nenumărate ori.

Crimă în magazin, pe calea victoriei

Vânzătoarea Loredana Ivan a fost ucisă, în 28 aprilie 2016, cu zece lovituri de cuţit de fostul ei concubin. Femeia a fost atacată în toaleta magazinului în care lucra, care aparţine fostei nore a lui Virgil Măgureanu. Ucigaşul Tiberiu Radu a fost prins la scurt timp de poliţişti, el revenind la locul faptei după ce şi-a schimbat hainele. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net