Mai multe localuri din zona Herăstrău, amendate. DSP analizează posibilitatea suspendării activităţii

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Autorităţile din Bucureşti au făcut, sâmbătă seară, mai multe controale la localuri din zona Herăstrău, fiind aplicate mai multe sancţuni. DSP analizează posibilitatea suspendării activităţii la operatorii care au mai fost amendaţi.

”În continuarea activităţilor de  verificare privind respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS COV 2, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie şi reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică au efectuat controale la mai multe societăţi comerciale din zona Herăstrău”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Sursa citată a rpecizat că un operator economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 10.000 lei conform  Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu suma de 2.000 lei conform  Legii nr 333 din 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, pentru nefuncţionarea sistemului de supraveghere video.  

”Direcţia de Sănătate Publică a constatat şi aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 30.000 de lei pentru încălcarea unor prevederi din domeniu. Totodată, având în vedere că operatorul economic a mai fost sancţionat,  este analizată de către Direcţia de Sănătate Publică şi măsura de  suspendare a activităţii”, a mai transmis Polţia.

Sursa citată a precizat că un alt operator economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 10.000 lei şi respectiv 8.000 lei conform  Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

”Direcţia de Sănătate Publică a constatat şi aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 30.000 pentru încălcarea unor prevederi din domeniu. Având în vedere că operatorul economic a mai fost sancţionat,  este analizată de către Direcţia de Sănătate Publică posibilitatea aplicării şi altor măsuri din competenţă”, au mai precizat poliţiştii.

Sâmbăt seară a fost suspendată activitatea în Bamboo.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net