Mall de cartier în Iancului, pe locul fostei fabrici „Zefir”

23 noiembrie 2011
image
Fosta fabrică "Zefir" va fi demolată complet săptămâna viitoare

Fosta fabrică de confecţii „Zefir” va deveni, în următorii doi ani, un centru comercial cu patru niveluri (subsol, demisol, parter şi etaj). Investiţia prevede realizarea unui mall de cartier dotat cu hypermarket, parcări supra şi subterane, dar şi spaţii pentru petrecerea timpului liber.

Şoseaua Iancului nr. 90. Aceasta este adresa viitorului complex comercial, destinat, în special bucureştenilor din zona Iancului-Vatra Luminoasă. Clădirile în care a funcţionat fabrica de confecţii „Zefir” vor fi demolate în perioada imediat următoare pentru realizarea investiţiei de 30 de milioane de euro. Aceasta va cuprinde un hypermarket (la demisol), care va fi conectat la viitoarea magistrală de metrou Drumul Taberei-Pantelimon, prin staţia Vatra Luminoasă.

simeon stalpnicul png
Fosta fabrică

La parterul clădirii se vor găsi o serie de magazine cu bunuri de larg consum, spaţii de recreere şi pentru practicarea sportului. La etajul I se vor găsi, în premieră pentru Bucureşti, un loc de distracţie care cuprinde un parc de 10.000 de metri pătraţi, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport şi o cafenea. La subsol şi la nivelul solului vor fi amenajate 1.162 de locuri de parcare. Noutatea e că aceste locuri vor putea fi folosite de bucureştenii care locuiesc în zonă, pe timpul nopţii.

La realizarea acestui complex comercial vor munci aproximativ 500 de oameni.   

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ambulante londra jpeg
1 telefon png png
kate middleton jpg
646x404 jpg
image png
apple 1853337 1280 jpg