Mama Luizei Melencu răbufneşte: «Chiar suntem a zecea spiţă din roată?»

Ultima actualizare:
Georgeta  Melencu,  frământată  de întrebări
Georgeta Melencu, frământată de întrebări

Percheziţiile la casa lui Gheorghe Dincă (66 de ani), care a recunoscut că le-a violat şi le-a ucis pe Luiza Melencu (18 ani) şi pe Alexandra Măceşanu (15 ani), vor continua în această săptămână. Dacă analizele ADN au confirmat că rămăşiţele din butoi îi aparţin Alexandrei, în cazul Luizei continuă să plutească incertitudinea.

Familia Luizei Melencu a ajuns la capătul puterilor. Eleva de 18 ani a dispărut pe 14 aprilie 2019, după ce s-a urcat, la Caracal, la ocazie, în maşina Renault Megane cu numărul OT 48 WYW, aparţinându-i mecanicului Gheorghe Dincă. Fata n-a mai ajuns niciodată acasă, în comuna doljeană Dioşti, iar de atunci familia n-a mai ştiut nimic de ea. Săptămâna trecută, la indicaţiile lui Dincă, anchetatorii au descoperit la marginea unei păduri oase calcinate şi cenuşă, despre care criminalul susţine că i-ar aparţine Luizei. Rezultatele ADN vor fi gata mâine, urmând să stabilească ale cui sunt rămăşiţele din pădure, scrie adevarul.ro. În cazul Alexandrei Măceşanu, răpită pe 24 iulie şi ucisă o zi mai târziu, după ce Dincă a surprins-o că a apelat 112, rezultatele analizelor au confirmat că rămăşiţele din incinerator îi aparţin copilei de 15 ani din Dobrosloveni.


    Georgeta  Melencu,  frământată  de întrebări
Georgeta Melencu, frământată de întrebări

«Anchetatorii  nu ne spun nimic»

Lipsa de informaţii care să susţină crima în cazul Luizei, exceptând mărturisirea lui Dincă, dă apă la moară teoriilor care susţin traficarea fetei peste hotare. Şi familia Luizei a început să se îndoiască de ipoteza omorului. Familia se bazează pe lipsa de infomaţii şi pe ipotezele avocatului angajat, Tonel Mitoi Pop, care a acceptat să-i reprezinte fără a i se plăti onorariu. Dacă avocatul este suspectat, de tot mai multă lume, că ar servi interesului cuiva de a compromite ancheta, familia constată doar că s-au făcut puţini paşi în privinţa fiicei lor.

„Nimic nu ne spun. Chiar suntem a zecea spiţă din roată?“, se întreabă îndurerată mama Luizei, care se plânge că sunt puţine momente în care au fost informaţi de anchetatori. Pe 26 iulie, familiei Melencu i s-au prezentat câteva bijuterii găsite în incineratorul artizanal, care n-au fost recunoscute ca aparţinându-i fetei. Pe 6 august, membrii familiei Melencu au fost audiaţi la sediul Poliţiei Caracal, iar pe 7 august au fost ridicate probe de la domiciliu (lucruri ale Luizei - bijuterii, încălţăminte, lenjerie), în vederea analizei ADN. Aici se opreşte comunicarea anchetatorilor cu familia, a declarat Georgeta Melencu, mama Luizei. Femeia a aflat de la televizor şi de la avocat  despre osemintele găsite în pădure. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net