Marcel Ciolacu, despre consultările de la Cotroceni: „Mergem din respect pentru instituția prezidențială”


    Marcel Ciolacu vrea alegeri anticipate în primăvarăSursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu vrea alegeri anticipate în primăvarăSursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, luni, după şedinţa Consiliului Naţional al PSD, că formaţiunea pe care o reprezintă va participa la consultările de la Palatul Cotroceni din respect pentru instituţia prezidenţială, cea mai importantă a statului român şi nu din respect pentru cei care au creat această criză politică.

Marcel Ciolacu mizează pe un Guvern tehnocrat

Marcel Ciolacu a spus că din delegaţia PSD care merge luni la consultările de la Cotroceni vor face parte şi secretarul general Paul Stănescu şi trei tineri din administraţiile locale, „să vadă şi domnul preşedinte că nu sunt frustraţi pentru că sunt de la PSD, ci sunt frustraţi de ceea ce păţesc românii în administraţiile lor, pentru că vor fi mari probleme cu şcolile şi spitalele pe care le au în subordine, în perioada următoare”. 

”Mergem la Cotroceni, din respect pentru instituţia prezidenţială, cea mai importantă a statului român şi nu din respect pentru cei care au creat această criză politică”, a completat el. 

Preşedintele PSD a precizat că partidul va merge la Cotroceni şi cu planul de combatere a crizei sanitare, care este actual şi acum şi cu cele 10 propuneri, pe termen scurt, astfel încât capitalul românesc şi populaţia să depăşească această perioadă de iarnă. 

Liderul PSD nu a dorit să spună dacă PSD merge cu o propunere de premier şi a afirmat că va face declaraţii după discuţiile cu preşedintele Klaus Iohannis. 

CITEȘTE ȘI: Dacian Cioloș, propunerea USR pentru funcția de premier al României

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg
emil boc jpeg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg