Marcel Ciolacu, despre consultările de la Cotroceni: „Mergem din respect pentru instituția prezidențială”

image
Marcel Ciolacu vrea alegeri anticipate în primăvarăSursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, luni, după şedinţa Consiliului Naţional al PSD, că formaţiunea pe care o reprezintă va participa la consultările de la Palatul Cotroceni din respect pentru instituţia prezidenţială, cea mai importantă a statului român şi nu din respect pentru cei care au creat această criză politică.

Marcel Ciolacu mizează pe un Guvern tehnocrat

Marcel Ciolacu a spus că din delegaţia PSD care merge luni la consultările de la Cotroceni vor face parte şi secretarul general Paul Stănescu şi trei tineri din administraţiile locale, „să vadă şi domnul preşedinte că nu sunt frustraţi pentru că sunt de la PSD, ci sunt frustraţi de ceea ce păţesc românii în administraţiile lor, pentru că vor fi mari probleme cu şcolile şi spitalele pe care le au în subordine, în perioada următoare”. 

”Mergem la Cotroceni, din respect pentru instituţia prezidenţială, cea mai importantă a statului român şi nu din respect pentru cei care au creat această criză politică”, a completat el. 

Preşedintele PSD a precizat că partidul va merge la Cotroceni şi cu planul de combatere a crizei sanitare, care este actual şi acum şi cu cele 10 propuneri, pe termen scurt, astfel încât capitalul românesc şi populaţia să depăşească această perioadă de iarnă. 

Liderul PSD nu a dorit să spună dacă PSD merge cu o propunere de premier şi a afirmat că va face declaraţii după discuţiile cu preşedintele Klaus Iohannis. 

CITEȘTE ȘI: Dacian Cioloș, propunerea USR pentru funcția de premier al României

sarah anamaria prodan jpg
cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
giselle si tom brady
Kate Middleton
Bouchard2 jpg
cheibicaz Sursadansofronia jpg
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg