Marian Munteanu se ia de tinerii care au criticat Patriarhia, dup─â Colectiv

19 aprilie 2016
image
Marian Munteanu foto: România Tv

Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria Capitalei, nu are o părere bună despre tinerii care au ieșit în stradă după incendiul din Colectiv, în faţa Patriarhiei Române.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei consideră că manifestanţii ar trebui să se ducă mai întâi să se spovedească, să ajute vreo 10-15 ani săracii, văduvele și orfanii și apoi le va fi ascultată părerea despre Biserică, conform B1.ro.

"Am stat de vorb─â cu mul╚Ťi tineri ├«n ultima perioad─â pe tema situa╚Ťiei post-Colectiv. ╚śi le-am spus c─â cine strig─â ├«mpotriva credin╚Ťei se afl─â ├«ntr-o fund─âtur─â. De fapt, se sinucide. I-am sf─âtuit: ÔÇ×Nu v─â mai lua╚Ťi dup─â cei care v─â doresc sinuciderea". Cine are nemul╚Ťumiri sau critici ar fi bine s─â ╚Öi le exprime ├«ntr-un cadru potrivit. Adic─â le-a╚Ö propune acelora s─â participe a╚Öa, vreo 10-15 ani, fiecare ├«n parohia de care apar╚Ťine, foarte mult la activitatea comunit─â╚Ťii respective. Mai concret, s─â se intereseze de cei s─âraci, de v─âduve, de orfani. S─â-i ajute pe ace╚Ötia 20 de ani ╚Öi apoi vom asculta cu interes p─ârerea lor despre Biseric─â, ce face ea concret pentru oameni ╚Öi altele'', a m─ârturisit Marian Munteanu.

┼×i nu sunt singurele afirma┼úii controversate ale lui Munteanu.

Munteanu ├«i critic─â pe tinerii care au protestat dup─â ÔÇŁColectivÔÇŁ la Patriarhie: "Nu am v─âzut prea mare ├«nghesuial─â din partea acestor revol┬şta╚Ťi la ajutorarea s─âracilor ╚Öi nici la ritualurile ╚Öi via╚Ťa cotidian─â a Bisericii. Cine vrea s─â mearg─â la Patriarhie s─â protesteze nu trebuie s─â uite c─â acolo este alt cadru. De aceea, e bine s─â se duc─â mai ├«nt├ói s─â se spovedeasc─â ╚Öi s─â ├«l ├«ntrebe pe duhovnic ce s─â fac─â. Pentru c─â aici este vorba de cu totul altceva", a mai spus candidatul PNL la Prim─âria Capitalei.

Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
cristina siscanu 1 jpeg
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oliver stone foto reuters
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta