M─ârturia lui Adrian N─âstase: ┬źDup─â ce am tras, am sim┼úit o arsur─â puternic─â┬╗

3 septembrie 2012
CLIIMA20120822 0066 1 jpeg
Adrian Năstase este scos pe targă din casă, după ce a încercat să se sinucidă

Parchetul instanţei supreme a făcut publică mărturia lui Adrian Năstase, despre tentativa de sinucidere.

Procurorii Parchetului ├Änaltei Cur┼úi de Casa┼úie ┼či Justi┼úie au stabilit c─â Adrian N─âstase a luat decizia de a se sinucide ÔÇ×anterior sosirii la domiciliul s─âu a ofi┼úerilor de poli┼úieÔÇŁ, ├«n seara de 20 iunie, pentru punerea ├«n executare a mandatului de condamnare a liderului PSD la doi ani de ├«nchisoare, scrie Mediafax.

 ÔÇ×├Än data de 20 iunie 2012 m─â aflam la domiciliul meu c├ónd am aflat c─â am fost condamnat definitiv de c─âtre ├Änalta Curte de Casa┼úie ┼či Justi┼úie ┼či am ├«ncercat un sentiment de revolt─â. Observ├ónd c─â se procedeaz─â ┼či la punerea ├«n aplicare a deciziei, sentimentul meu de revolt─â s-a accentuat ÔÇŽ la un moment dat la domiciliul meu au sosit doi poli┼úi┼čti, care s-au legitimat ┼či mi-au ├«nm├ónat un exemplar al mandatului de executare ÔÇŽ familia mi-a f─âcut bagajele ÔÇŽ iar ├«n timpul ├«n care poli┼úi┼čtii au urcat la locuin┼úa unde domiciliez am luat revolverul din ├«nc─âperea de p─âstrare a armamentului pe care l-am introdus ├«n buzunarul st├óng al pantalonilor cu care eram ├«mbr─âcatÔÇŁ.┬źCu m├óna st├óng─â am scos revolverul din buzunarul pantalonilor┬╗

ÔÇ×Fiind hot─âr├ót cu privire la suicid am spus familiei ┼či poli┼úi┼čtilor c─â doresc s─â cobor ├«n bibliotec─â s─â-mi iau ni┼čte c─âr┼úi. Astfel am cobor├ót ├«nso┼úit de c─âtre unul dintre poli┼úi┼čti, am luat ni┼čte c─âr┼úi din bibliotec─â, le-am pus pe mas─â, iar poli┼úistului i-am spus c─â este o decizie care m─â prive┼čte. Acela a fost momentul ├«n care cu m├óna st├óng─â am scos revolverul din buzunarul pantalonilor.

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub marioara man gheorghe png
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg