Mătușa lui Leo de la Strehaia, călcată de mascați


    Leo de la Strehaia, "prinţul ţiganilor", s-a mutat la Bucureşti, în timp ce rudele sale au probleme cu legeaFoto: arhiva personală
Leo de la Strehaia, "prinţul ţiganilor", s-a mutat la Bucureşti, în timp ce rudele sale au probleme cu legeaFoto: arhiva personală

160 de polițiști și jandarmi au descins la palatele romilor din Strehaia. Printre cei care s-au trezit cu mascații la ușă sunt și rude ale lui Leo de la Strehaia, cunoscut drept ”prințul țiganilor”.

Localitatea Strehaia, din județul Mehedinți, s-a umplut de mașini cu girofar, din care au coborât 160 de polițiști, jandarmi și anchetatori. Aceștia au intrat în curțile palatelor romilor și au început percheziții de amploare, scrie romaniatv.net.

Țiganii sunt acuzați de evaziune fiscală și spălare de bani, cu un prejudiciu adus statului de 6 milioane de euro. Bineînțeles, romii nu au stat cu mâinele în sân și au strgat și protestat zgomotos.

Printre cei care care s-au trezit cu mascații la ușă sunt și rudele lui Ion Stelică Mihai, cunoscut ca Leo de la Strehaia. Supranumit ”prințul țiganilor”, acesta a avut și el probleme miercuri noapte, după ce a plecat de la emisiune tv.

”Eu si copiii mei am fost urmariți de mașina unor interlopi. Am mers dis-de-dimineață la Poliție unde am depus o plângere! Cer sprijinul autorităților statului să vegheze asupra siguranței mele de cetățean român până nu e prea târziu! Iar aceasta solicitare îmi stă mărturie că am facut acest apel, înainte de o posibilă tragedie care poate fi evitată!”, a scris Leo pe Facebook.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
shutterstock 165207755B jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
Cozonac
Cameră de hotel - bagaj FOTO Shutterstock
ronaldo bucurie jpg
image
image
image
image
cub cred în românia bran png
niculae si rodica badalau jpg
În Obor, lumea  cumpără orice, de  la mezeluri la brazi jpeg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
bear grylls a mancat excremente de urs in romania jpg
foto1 la sfinxB jpg