Medicul Monica Pop se destăinuie: „L-am cunoscut pe Gheorghe Dinică înaintea soției”

simeon stalpnicul png
Monica Pop a mărturisit că îl știa pe Gheorghe Dinică încă dinainte ca actorul să o cunoască pe soția saFoto: Facebook

În tinerețe, medicul oftalmolog Monica Pop a întâlnit numeroase personalități autohtone, cu unele dintre ele legând relații strânse de prietenie. Recent, doctora a mărturisit că l-a cunoscut și pe regretatul actor Gheorghe Dinică, chiar înainte ca acesta să o întâlnească pe soția sa.

Monica Pop a fost invitată în cadrul ediției speciale a emisiunii „Dincolo de aparențe”, prezentată de Florentina Fântânaru, la Antena Stars, unde a vorbit, printre altele, și despre cum l-a cunoscut pe Gheorghe Dinică. Doctora a mărturisit că îl știa pe actor chiar înainte ca el să o întâlnească pe cea care avea să-i devină soție.

Monica Pop își amintește că Gheorghe Dinică a cunoscut-o pe femeia visurilor sale la o petrecere unde erau invitați peste o sută de actori.

”Eu l-am cunoscut pe Gheorghe Dinică înainte să-și cunoască soția, cu care am rămas în relații foart bune. Sunt prietenă foarte bună cu Gabi Dinică, ea este un om extraordinar. Îl cunosc, deci, de foarte mulți ani de la regizorul Andrei Blaier, cu care eram prieten de familie. La el se adunau, de Sfântul Andrei , o sută de actori foarte cunoscuți. Acolo a ales-o pe soția sa.”

Medicul oftalmolog Monica Pop i-a apreciat încă din tinerețe pe marii actori ai cinematografiei românești, pe mulți dintre cunoscându-i personal: ”Sunt oameni tineri care nu mai știu cine sunt acești actori de geniu. Și este bine ca publicul să-i vadă tot mai des.  E bine să-i vedem și să ne bucurăm în continuare de prezența lor pe ecrane”, a afirmat Monica Pop, în cadrul emisiunii.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
monument bacainti
Maia Sandu
image
image
image
image
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg
Regele Charles cu ochii in lacrimi la funeraliile reginei Elisabeta  Foto Gettyimages jpg
FotoJet jpg
Ligia Deca, noul ministru al educației Sursă foto: UN Photo