Medicul Radu Zamfir, supraviețuitorul accidentului aviatic din Munții Apuseni, avansat


    Medicul Radu Zamfir, supraviețuitorul accidentului aviatic din Munții Apuseni, a fost avansat. Chirurgul este noul director al Agenției Naționale de Transplant (ANT), el fiind numit în funcție astăzi, 5 martieFOTO: adevarul.ro
Medicul Radu Zamfir, supraviețuitorul accidentului aviatic din Munții Apuseni, a fost avansat. Chirurgul este noul director al Agenției Naționale de Transplant (ANT), el fiind numit în funcție astăzi, 5 martieFOTO: adevarul.ro

Medicul Radu Zamfir, supraviețuitorul accidentului aviatic din Munții Apuseni, a fost avansat. Chirurgul este noul director al Agenției Naționale de Transplant (ANT), el fiind numit în funcție astăzi, 5 martie. Radu Zamfir este supraviețuitorul accidentului aviatic din 2014 din Munții Apuseni în care și-au pierdut viața pilotul Adrian Iovan și studenta Aurelia Ion.

Toată țara a stat cu sufletul la gură când a aflat despre accidentul aviatic în care a murit pilotul Adrian Iova și studenta Aurelia Ion, din 20 ianuarie 2014. Unul dintre supraviețuitori a fost medicul chirurg Radu Zamfir, de la Institutul Clinic Fundeni. Iată, că astăzi, 5 martie, la 5 ani distanță, doctorul a fost avansat în funcția de director al Agenției Naționale de Transplant (ANT), scrie hotnews.ro.

Cine este medicul chirurg Radu Zamfir

  • Noul director executiv al ANT, dr. Radu Zamfir (44 de ani), este doctor în medicină, atestat în chirurgie hepato-bilio-pancreatică și chirurgie oncologică și deține o diplomă europeană de transplant pentru prelevare multiorgan, scrie hotnews.ro.
  • Radu Zamfir a fost formator în cadrul unor proiecte europene dedicate transplantului de organe, precum “Educația medicilor în domeniul translantului” și “Dezvoltarea competențelor în transplant”. De-a lungul carierei sale dedicate activității de transplant, medicul Zamfir a primit mai multe distincții, printre care și o diplomă de excelentă pentru contribuția deosebită și implicarea în dezvoltarea activității de transplant hepatic în România.
  • Radu Zamfir a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti în 1998, cu media generală de promovare a anilor de studii 9,63 şi media la examenul de licenţă 10. Este medic specialist chirurgie generală din octombrie 2006.
  • Medicul Radu Zamfir a participat la zeci, poate chiar sute de transplanturi alături de prof. dr. Irinel Popescu, și a avut ocazia să coorodneze operații extrem de rare.

Accidentul aviatic din Munții Apuseni

Un avion YR-BNP execută o cursă umanitară.

Radu Zamfir este supraviețuitorul accidentului aviatic din 2014 din Munții Apuseni în care și-au pierdut viața pilotul Adrian Iovan și studenta Aurelia Ion.
Radu Zamfir este supraviețuitorul accidentului aviatic din 2014 din Munții Apuseni în care și-au pierdut viața pilotul Adrian Iovan și studenta Aurelia Ion.

Pleacă luni, 20 ianuarie 2014, la ora 13.35 de pe Aeroportul Băneasa, cu destinația Oradea, unde ar fi trebuit să ajungă la ora 16.35. Aparatul era pilotat de Adrian Iovan și Răzvan Petrescu, iar în avion se aflau dr. Radu Zamfir, dr. Valentin Calu, dr. Cătălin Pivniceru, dr. Sorin Ianceu, studenta voluntară Aurelia Ion.

La ora 16.34, se răspândeşte rapid vestea că avionul de mici dimensiuni s-a prăbuşit în apropierea localităţii Beliş, în judeţul Cluj, într-o zonă montană. Un medic din avion a anunţat autorităţile la 112. Din cauza ceții și a zonei împădurite în care s-a prăbușit avionul, echipele de salvatori nu pot găsi medicii și echipajul avionului. O mână d elocalnici din localitate Horea pleacă și ei să caute supraviețuitorii și îi găsesc la ora 21.20. Pilotul Adrian Iovan și studenta Aurelia Ion au murit în acest teribil accident aviatic, iar ceilalți au fost grav răniți.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
zodii care imprumuta bani jpg
cub codruta filip png
prater jpg
Procesul comunist din Gara Teiuş: cum au fost judecaţi ceferiştii vinovaţi de catastrofa feroviară din 1968 jpeg
Dorian Popa  FB jpg
image
image
image
image
hd wallpaper 4927258 1920 jpg
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg