Mesaj pentru studenta criminală de la Medicină: “Te iubesc mult, mult, mult”

Ultima actualizare:

    Carmen Şatran se află la închisoare de aproape şapte ani
Carmen Şatran se află la închisoare de aproape şapte ani

Carmen Şatran, fostă Bejan, studenta de la Medicină condamnată la 20 de ani de puşcărie pentru o crimă săvârşită la Timişoara în 2009, a împlinit 27 de ani pe 25 aprilie. Atât soţul ei, Claudius Şatran, cât şi pritenii i-au scris mesaje de încurajare şi felicitare pe pagina ei de Facebook.

Aflat în Germania, soţul tinerei condamnate i-a scris pe reţeaua socială: „Îţi doresc ca ceea ce e frumos în visele tale să devina realitate, iar ceea ce e impecabil în gândul tău să completeze acele vise! Te pup şi te iubesc mult, mult, mult… La mulţi ani!”. Un alt mesaj de la o prietenă sună aşa: “Îţi doresc ca anii ce-i împlineşti astăzi să-ţi aducă strălucirea şi frumuseţea stelelor, înţelepciunea şi puterea zeilor, dorinţa de a iubi şi de a accepta sa fii iubit şi tot ce are lumea asta mai bun în ea! Şi de-ar fi ca zeii să-mi îndeplinească dorinţele, îţi mai doresc tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte! Mulţi ani fericiţi!”.

Click! spune

În august 2009, doi studenţi la Medicină  - Carmen Bejan şi iubitul ei de atunci, Sergiu Florea - au ucis un bărbat de etnie romă, Trifu Schrott (cunoscut în lumea interlopă din Timişoara), în căminul studenţesc. Carmen s-a căsătorit pe 11 aprilie 2012 cu Claudiu Şatran, fost deţinut cu care a început o relaţie în 2010. Carmen Şatran a rămas însărcinată şi, în mai 2012, a dat naştere unui copil care nu a supravieţuit decât o oră. Sergiu Florea, complicele la uciderea şi tranşarea interlopului, s-a căsătorit şi el pe 1 aprilie 2015 cu Kalioglo Inna, o tânără din Ucraina. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net