Mesajul lui Florin C├«╚Ťu, dup─â incendiul de la "Matei Bal╚Ö": "Despre cauze ╚Öi responsabili discut─âm dup─â ce avem toate informa╚Ťiile"

29 ianuarie 2021
image

Florin C├«╚Ťu, premierul Rom├óniei, a transmis pe Facebook un mesaj familiilor care ╚Öi-au pierdut rudele ├«n incendiul de la spitalul Matei Bal╚Ö din Bucure╚Öti.

Florin C├«╚Ťu a transmis un mesaj familiilor celor care au murit ├«n incendiul de la Matei Bal╚Ö ╚Öi a vorbit despre cauze ╚Öi cei care sunt responsabili pentru producerea incidentului. 

ÔÇ×├Än aceasta diminea╚Ť─â o tragedie a lovit Bucure╚Ötiul. Din p─âcate, cu victime. ├Än primul r├ónd transmit sincere condolean╚Ťe familiilor ├«ndoliate. Din primul moment am activat Planul Ro╚Öu ╚Öi ├«mpreun─â cu Ministerul de Interne ╚Öi prefectul municipiului Bucure╚Öti am luat toate m─âsurile ca situa╚Ťia s─â fie stabilizat─â rapid.├Än acela╚Öi timp au fost identifcate locuri ├«n alte spitale din Bucure╚Öti unde au fost transfera╚Ťi imediat mai mul╚Ťi pacien╚Ťi. M-am asigurat c─â transferul s-a f─âcut ├«n condi╚Ťii sigure.Un lucru este cert, de aceasta dat─â reac╚Ťia autorit─â╚Ťilor a fost eficient─â ╚Öi rapid─â.Despre cauze ╚Öi responsabili discut─âm dup─â ce avem toate informa╚Ťiile", a fost mesajul scris de premier, pe pagina personal─â de Facebook. 

├Än diminea╚Ťa de vineri, 29 ianuarie, un incendiu de propor╚Ťii a avut loc la Institutul Na╚Ťional de Boli Infec╚Ťioase "Matei Bal╚Ö". ├Än urma acestuia, 5 pacien╚Ťi, cu forme medii de coronavirus ╚Öi-au pierdut via╚Ťa. Ceilal╚Ťi pacien╚Ťi au fost transfera╚Ťi c─âtre alte spitale din Capital─â. Printre ei se num─âr─â ╚Öi actorul Toni Grecu, depistat pozitiv cu noul coronavirus. 

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
salariu copy jpeg
irina iubit 1 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Pensionari din România jpg
crima spania png
Regina Elisabeta a II-a inspectează garda de onoare în timpul ceremoniei cheilor la Palatul Holyroodhouse în Edinburgh Scoţia FOTO Guliver / Getty Images /  Jeff J Mitchell
refugiati ucraina jpg
salariu copy jpeg
coperta codrin nicoara maria nicioara jpeg