Mesajul primarului Ciprian Ciucu către cadrele didactice care le cer bani părinților. ”Nu vreau să aud că se continuă practica cu cheta”

image
Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, nu este de acord ca dascălii să le ceară bani părinților

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, este supărat pe faptul că unele cadre didactice le cer părinților bani pentru diverse obiecte. ”Nu vreau să aud că se continuă practica cu cheta. Am alocat educației pe anul acesta circa 140 de milioane de lei”, a transmis edilul.

Nici bine nu a început anul școlar că deja unii dascăli i-au anunțat pe părinți că trebuie să scoată bani din buzunar.

”La Grădinița nr. xx, din sectorul 6, a fost ședință cu părinții, directoarea a solicitat părinților mult mai mulți bani decât anul trecut. Interesant este ca la nemulțumirea părinților, directoarea a răspuns că primarul este vinovat că a tăiat banii și nu mai are nici bani pentru pază. Am alocat educației pe anul acesta circa 140 de milioane de lei. Suma suficientă pentru 63 unități de învățământ. O suma enormă! Dacă din acești bani, Administrația Școlilor S6 și directorii de școli și grădinițe nu pot administra în condiții mai mult decât decente și se apucă să facă chetă prin părinți, au cu toții o problemă mare. Nu vreau să aud că pe mandatul meu se continuă practica cu cheta!”, a scris Ciprian Ciucu, pe 8 septembrie, pe pagina sa de Facebook.

Primarul Ciprian Ciucu: ”Doamnelor educatoare nu le va lipsi nimic în sectorul 6”

Primarul setorului 6 a revenit și ieri, în prima zi de școală, cu un nou anunț pe această temă.

”Le transmit cu precădere doamnelor educatoare că nu le va lipsi nimic în sectorul 6 și că vor beneficia inclusiv de materiale didactice auxiliare, pentru că este important ca singura grijă pe care trebuie să o aibă este educația copiilor. Până în acest moment, o neclarite legislativă a făcut ca diversele materiale pentru educația preșcolarilor să nu fie acoperite bugetar. Deja am luat legătura cu reprezentanții Ispectoratului Școlar care mi-au trimis un necesar la nivelul grădinițelor din sectorul 6”, a postat edilul.

La Școala 279 s-au cerut bani pentru televizor, imprimantă și calculator

Dar iată că pactica de a le cere bani părinților continuă în sectorul 6. Un cititor ne-a trimis ieri, 13 septembrie, un mesaj, prin care anunță că la ședința cu părinții o învățătoare de la Școala 279 le-a spus că trebuie strânși bani pentru a cumpăra televizor, calculator și imprimantă.

Asta, deși, an de an există aceleași cereri. ”Aceeași Școală 279, alt an, aceeași problemă. De data aceasta, am fata înscrisă aici”, ne-a transmis cititorul.

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
cub anamaria prodan animat gif
femeie pistol arma de foc revolver foto shutterstock
EXPLOZIE jpg
image
image
image
image
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg