Miercuri la un pas de puşcărie, joi înapoi la serviciu


    Poliţistul Cristian Cioacă  (36 de ani)  a venit astăzi la  Tribunalul Bucureşti fără nici  o urmă de îngrijorare pe chip
Poliţistul Cristian Cioacă (36 de ani) a venit astăzi la Tribunalul Bucureşti fără nici o urmă de îngrijorare pe chip

A răsuflat uşurat încă o dată, după ce magistraţii l-au lăsat în libertate, miercuri seară. Poliţistul Cristian Cioacă, bănuit că în urmă cu cinci ani şi-a ucis soţia şi a scăpat de cadavru, îşi vede liniştit de viaţă.

Acelaşi zâmbet, aceeaşi faţă luminoasă cu care ne-a obişnuit. Îmbrăcat în uniforma de poliţist, Cioacă era, ieri după-amiază, la „datorie", în sediul Poliţiei Municipiului Piteşti. La biroul de informaţii, unde munceşte de patru ani, de când a fost transferat de la IPJ Argeş. De atunci are şi interdicţii: nu mai deţine pistol şi nu mai face muncă de cercetare.

Cioacă lucrează la Dispeceratul Poliţiei Municipiului Piteşti

simeon stalpnicul png

Răspunde la telefon şi îşi direcţionează colegii acolo unde este nevoie de ei. Cu toate că miercuri seară, când a ieşit cu zâmbetul pe buze din Tribunalul Bucureşti, victorios că nu a primit mandat de arestare preventivă, Cioacă a promis că va vorbi cu ziariştii în ziua următoare, ieri nici nu a vrut să audă de vreo discuţie. Cu aceeaşi faţă surâzătoare şi-a motivat refuzul categoric prin faptul că se află în timpul programului şi a dat din cap spunând „am spus şi eu, aşa, ştiţi cum este". A ţinut să ne precizeze că nici măcar la ieşirea din tură nu vom avea parte de mai multe cuvinte de la el. Bărbatul împotriva căruia procurorii au găsit noi dovezi incriminatorii a rămas acelaşi: sigur de el şi zeflemitor.

Miercuri, poliţistul Cristian Cioacă a fost pus oficial sub acuzare pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu, şi de profanare de cadavre. Procurorii spun că după ce şi-a ucis soţia, Cioacă i-a tranşat cadavrul. Avocata a dispărut în august 2007 şi nici până în ziua de azi trupul ei nu a fost găsit. Miercuri seara, în jurul orei 20.30, Cioacă a plecat liber de la Tribunalul Bucureşti, după ce judecătorii au respins cererea de arestare preventivă pe motiv că nu sunt suficiente probe care să-l înfunde pe poliţist.

«De 3 ani nu ne lasă să ne vedem nepotul!»

„Nu mă aşteptam să scape şi de data asta aşa uşor. E vinovat şi o lume întreagă ştie asta. Copilul meu e mort, iar el a batjocorit-o", ne-a declarat mama Elodiei, imediat după decizia de miercuri seara a judecătorilor. Femeia are o mare suferinţă: dorul de nepoţelul ei.

„Instanţa ne-a dat dreptul să-l vedem pe Patrik, există chiar şi un program de vizită. Dar Cioacă a respectat programul doar un an. După care ne-a dat de înţeles că nu avem ce să căutăm pe acolo. Ne-a interzis să ne ducem! Ultima dată când l-am văzut pe Patrik, avea 5 ani. Pe 20 decembrie împlineşte 8 ani!", plânge Emilia Ghinescu.

Procurorii îl vor după gratii pentru moartea Elodiei

După trei ore şi jumătate de audieri, miercuri seara, judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au respins cererea procurorilor de arestare preventivă a lui Cristian Cioacă, acuzat de uciderea soţiei sale Elodia Ghinescu şi de profanare de cadavre. Procurorii Romulus Varga şi Maria Militaru nu renunţă însă cu una, cu două. Ei au depus recurs pe loc, urmând să se stabilească o dată pentru judecarea acestuia.

simeon stalpnicul png
FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
Oana Roman si Isa jpg
femeie frig casa jpeg
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg