Miliardarul Ştefan Vuza a făcut bani din vacanţa în jurul lumii

Ultima actualizare:
Tibet
Tibet

Are 42 de ani, este printre cei mai bogaţi români şi se poate lăuda cu o viaţă demnă de un scenariu de film. Ştefan Vuza a decis să îmbine utilul cu plăcutul într-un stil cu totul personal: şi-a condus opt luni afacerile dintr-o vacanţă în jurul lumii!

Stilul de business al proprietarului grupului industrial Serviciile Comerciale Române (SCR) nu poate fi încadrat în niciun tipar.

Şi asta pentru că Ştefan Vuza nu mai lasă afacerile să însemne totul pentru el.

Tibet. Ştefan Vuza a fost în inedita călătorie împreună cu soţia sa, Cezara, o fostă colegă de facultate

Pacific
Pacific

De la începutul crizei, industriaşul din Cluj a stabilit clar unde începe şi unde se termină business-ul în viaţa sa. În vreme ce alţi afacerişti căutau cu încăpăţânare soluţii de ieşire din criza economică şi petreceau mai mult timp la birou, Ştefan Vuza a ales să folosească acest timp pentru a-şi consolida personalitatea.

Familia, lumea, activitatea personală şi latura spirituală, toate au fost analizate şi îmbunătăţite în călătoria sa de opt luni, începută la sfârşitul anului trecut.

Pacific

Noua Zeelandă
Noua Zeelandă

Omul de afaceri, cu o avere estimată de cea mai recentă ediţie a topului Forbes 500 Miliardari la 130-140 milioane euro, a înconjurat Globul, ajungând, printre alte locaţii, în India, Bora Bora, Antarctica sau Tibet.

În fiecare ţară a trăit experienţe de neuitat. Ştefan şi soţia sa, Cezara, au fost primii clienţi români care au pus piciorul pe vasul de croazieră german Europa, cel mai luxos din lume, singurul de şapte stele.

Noua Zeelandă


    Noua Zeelandă
Noua Zeelandă

Pentru cele opt luni de vacanţă, în care nu a uitat însă de afaceri, miliardarul a scos din buzunar cam 800.000 de euro.

Cu business-ul în vacanţă

Vacanţa lui Vuza nu a însemnat doar o plimbare prin locurile frumoase ale lumii. În fiecare zi, îşi petrecea circa două ore răspunzând la mail-uri de la managerii şi colaboratorii săi.

În cifre, aceştia înseamnă 127 de manageri care îi administrează business-ul de zi cu zi, 12 consilieri, un consiliu tehnico-economic de 42 de oameni şi un board de 13 membri.

Citiţi mai multe detalii inedite despre cei mai bogaţi români în topul Forbes 500 Miliardari, care costă 9,99 lei împreună cu revista

Mai citeşte:

Cei mai bogaţi cinci români au 6 miliarde €!

Au sărăcit cu 80 de milioane € într-un an!

Burlacul Edward, cel mai tânăr miliardar român!

Divorţul l-a sărăcit pe Irinel Columbeanu

Ele sunt cele mai bogate românce: învârt pe degete sute de milioane de euro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net