Miliardarul Truică a mai pierdut un proces

Ultima actualizare:

    Remus Truică  a pierdut  o bătălie în războiul cu  soţia sa, Irina
Remus Truică a pierdut o bătălie în războiul cu soţia sa, Irina

Miliardarul Remus Truică e încolţit din toate părţile. După ce a fost obligat de instanţă să plătească mobilierul de birou, acum trebuie să achite biletele de avion către Caraibe ale părinţilor săi.

Irina Truică şi-a găsit liniştea şi este fericită împreună cu fetiţele sale în Caraibe, în timp ce soţul său, Remus Truică, are numai necazuri. A mai pierdut un proces, de data aceasta cu True Blue Travel Advisor. Este vorba despre costul a două bilete de avion până în Caraibe, acolo unde soţii Truică au o casă. Miliardarul şi-a invitat părinţii la vila sa, în 2011, pentru a sărbători Paştele, însă nu a achitat agenţiei de turism respectivele bilete de avion, plus încă unul pentru Zurich, Elveţia.

Reprezentanţii firmei l-au dat în judecată pentru a-şi recupera paguba, în valoare de 6.195 de euro, proces pe care l-au şi câştigat zilele trecute. Astfel, Remus Truică este obligat de instanţă la plata a 6.195 de euro plus 7.954,67 lei cheltuieli de judecată, reprezentând taxă judiciară de timbru, timbrul judiciar şi onorariul de avocat. În luna decembrie a anului trecut, miliardarul a mai pierdut un proces.

El nu plătise nici un leu firmei care îi mobilase biroul din vila de la Snagov, astfel că, pe 6 ianuarie 2012, societatea MCOMOB l-a dat în judecată pentru a-şi recupera paguba. Procesul s-a încheiat pe 19 decembrie 2012, iar Truică a fost obligat să plătească 98.953 de lei, contravaloarea obiectelor de mobilier şi 3.595 de lei cheltuieli de judecată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net