Ministrul de Interne: „Doamna senator este campioana la amenzi, dar se pare că n-o interesează”. Ce sumă are de plătit avocata


    Diana Șoșoacă a fost amendată la protestele anti-mască din BucureștiFoto: captură video
Diana Șoșoacă a fost amendată la protestele anti-mască din BucureștiFoto: captură video

Diana Șoșoacă, senatoarea exclusă din AUR, a participat la mai multe proteste anti-mască și anti-restricții. Manifestațiile s-au lăsat cu amenzi usturătoare pentru participanți. Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat că Șoșoacă este „campioană la amenzi”. Sâmbătă (20 martie), aproximativ 1.000 de oameni s-au adunat în Capitală, în Piața Victoriei și la Universitate, pentru a protesta față de măsurile anti-Covid luate de autorități.

„Doamna senator este campioana la amenzi, dar se pare că n-o interesează”, a spus Lucian Bode, potrivit Digi24. Diana Șoșoacă a primit trei amenzi după participarea la protestele anti-mască și anti-restricții de sâmbătă, din București. Jandarmeria Capitalei a emis pe numele parlamentarului independent sancțiuni în valoare totală de 4.500 de lei, câte 1.500 pentru participarea la fiecare dintre cele trei proteste - de la Piața Victoriei, din Parcul Izvor și de la Palatul Cotroceni.

Jandarmii au dat 30 de amenzi, în valoare totală de 29.950 de lei, organizatorilor manifestațiilor anti-restricții din București și mai multor participanți la protest.

zodia singura de sarbatori jpg
cub cristina spatar png
FotoJet jpg
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub catalin botezatu dubai png
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
accident brasov
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
eren yilmaz tiktok jpg
bani plati stare de urgenta jpeg
regele mihai si regina ana jpg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Tăierea porcului de Crăciun. Sursă foto: Pixabay
foto schengen jpg