Miss România ne va ţine cu gura căscată. Ce profesie va avea frumoasa din Maramureş

Ultima actualizare:

    Bianca Iuga ar renunţa mai repede la modelling decât la şcoalăFoto: byebyestud.ro
Bianca Iuga ar renunţa mai repede la modelling decât la şcoalăFoto: byebyestud.ro

Şatenă, 1,75 metri, 53 de kilograme, ochi căprui, privire pătrunzătoare şi naturaleţe. Este descrierea Biancăi Iuga, tânăra ce va reprezenta România în finala concursului internațional de frumusețe Top Model of the World 2017. Oşancă get-beget, fata ştie să arate că nu e doar un ambalaj frumos. La liceu a studiat în germană şi va susţine admitere la Stomatologie.

Şi frumoasă, şi devreme acasă – aşa poate fi caracterizată Bianca Iuga. Povestea pe podium a Biancăi Iuga a început în urmă cu trei ani, iar prima ei reușită a fost acum două săptămâni, la Sinaia, unde a câștigat titlul de Miss România. Nu se aștepta să fie aleasă, mai ales că erau foarte multe fete frumoase. Emoţiile au copleșit-o când s-a prezentat în fața juriului, când s-a bâlbâit preț de câteva clipe. „Fiecare fată e diferită și frumoasă în felul ei. Eu mă diferențiez, probabil, prin naturalețe. Sunt împotriva unghiilor şi a genelor false. Cu ce ți-a dat Domnul mergi mai departe“, se confesează Bianca.

A studiat în germană

Tânăra s-a născut în Vișeu de Sus, localitate cunoscută pentru peisajul de vis şi pentru plimbările cu mocăniţa, iar acum patru ani s-a mutat la Cluj, împreună cu mama ei. Fata a urmat Colegiul Național „George Coșbuc“, la Biologie-Chimie, și a studiat în germană. Printr-o colegă de școală, s-a împrietenit cu Lili Mihalcea, proprietara Agenției EuroModels, care i-a explicat cum stau lucrurile în lumea reflectoarelor. De atunci a participat, cam o dată pe lună, la prezentări de modă și la ședințe foto. „Pe podium mă simt fericită şi împlinită. În acele cinci minute ale prezentării mă încarc cu energie“, zâmbeşte ea.

"Fetele frumoase nu sunt neapărat şi proaste"

Bianca Iuga are şi un model pe care-l admiră nespus: „Mama. E asistentă medicală la o clinică din Cluj, la Terapie Intensivă. Mi-aș dori să fiu ca ea. E o femeie puternică şi hotărâtă“. Domeniul în care lucrează mama ei a influenţat-o pe Bianca în alegerea viitoarei profesii. Tânăra a ales să studieze Medicina și să devină stomatolog.

Fata combate categoric prejudecăţile: „Nu-mi permit să judec pe nimeni. Fetele frumoase nu sunt neapărat și proaste. Sunt doar fete mai mult înzestrate decât celelalte. Aș renunța mai repede la modelling decât la școală“, încheie frumoasa din nordul României.

Vezi mai multe imagini pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
statie de metrou pixabay jpg
fabrica pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net