Mobilizare generală pentru donarea de sânge


    Sute de oameni au stat la cozi ca să doneze sângefoto: Hepta
Sute de oameni au stat la cozi ca să doneze sângefoto: Hepta

Impresionaţi de tragedia de la clubul Colectiv din Capitală, sute de oameni au luat cu asalt centrele de donare de sânge.

Primii care şi-au anunţat intenţia, de dimineaţă, au fost agenţii Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti. Potrivit unui comunicat al instituţiei, au recurs la acest gest chiar agenţii echipajelor care au participat la acţiunea de salvare de azi noapte, care au sprijinit echipele de prim ajutor la transportul şi resuscitarea răniţilor. Astfel, încă marcaţi de scenele pe care le-au trăit, având încă pe retină imaginea răniţilor, poliţiştii s-au prezentat la prima oră a dimineţii la diferite spitale din Capitală pentru a dona sânge.

Echipa din Liga 1 de fotbal FC Voluntari, împreună cu staff-ul tehnic al acesteia, şi-au anunţat intenţia de a dona azi sânge pentru victimele tragediei de la Colectiv. Fotbaliştii îi îndeamnă şi pe colegii lor sportivi să le urmeze gestul. „Acum fiecare picătură de sânge contează”, au spus membrii echipei.

Fanii dinamovişti au fost şi ei chemaţi să doneze sânge, anunţă Mediafax. "Alături de toţi rockerii! Condoleanţe! Câinilor, haideţi să ne mobilizăm pentru donarea de sânge! Luni, toată lumea la donare! Acum este foarte mare aglomeraţie acolo şi suntem aşteptaţi luni", se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a FC Dinamo şi distribuit de pe pagina Peluzei Cătălin Hîldan.

Sute de oameni au răspuns şi ei apelului lansat de autorităţi şi, încă de azi noapte au mers la centrul de transfuzii din Capitală. Azi, oameni de toate vârstele şi toate categoriile sociale stat la cozi pentru donare. În momentul de faţă este asigurat necesarul de sânge, iar medicii îndeamnă oamenii să nu aglomereze centrele, ci să vină şi în zilele următoare, pentru că nevoia de sânge va fi timp de 2-3 săptămâni.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
meghan markle 4 jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg