Moştenitorul Frutti Fresh se pregăteşte de însurătoare

Ultima actualizare:

    Victoraş Micula va moşteni o avere estimată la circa 160 de milioane de euro
Victoraş Micula va moşteni o avere estimată la circa 160 de milioane de euro

Clanul bogătaşilor Micula se pregăteşte să-şi însoare prinţişorul. De câteva luni, Victor are o relaţie cu o tânără de vârsta lui, pe nume Ozana Puşcaş, pe care a cerut-o de soţie, chiar în faţa părinţilor.

De ”Ziua Îndrăgostiţilor”, Victoraş Micula a trecut prin cele mai mari emoţii. Probabil mai mari ca cele pe care le-a avut la bac, căci de data aceasta a ”dat” examenul vieţii şi, spre deosebire de examenul de maturitate, la acesta s-a descurcat de minune. Astfel, moştenitorul averii de 160 de milioane de euro a cerut-o de soţie pe iubita sa în faţa întregii familii, iar tânăra a spus tare şi răspicat ”da”. Norocoasa se numeşte Ozana Puşcaş, este de aceeaşi vârstă cu viitorul soţ, 23 de ani, a luat bacalaureatul cu notă mare, cunoaşte două limbi străine şi este studentă.


    Ozana Puşcaş a reuşit să-l „cuminţească” pe juniorul milionar
Ozana Puşcaş a reuşit să-l „cuminţească” pe juniorul milionar

Şatena l-a cucerit cu frumuseţea ei, aşa că Micula jr. i-a făcut cadou un salon de înfrumuseţare de care se ocupă foarte bine. Tânăra şi moştenitorul „imperiului Frutti Fresh” locuiesc împreună şi vorbesc despre nuntă, însă nu se ştie dacă acest eveniment va avea loc chiar anul acesta. Până atunci, Victor se bucură de vacanţe exotice şi de condus avioanele proprii.

”Ozana este de familie bună şi este extrem de implicată în afacerea pe care i-a făcut-o logodnicul său. Părinţii lui Victor o cunoşteau pe fată şi chiar l-au încurajat pe Victor să se căsătorească cu ea. El a făcut un gest frumos şi  a cerut-o în faţa părinţilor lui şi ai ei. Toată lumea e fericită că s-a liniştit prinţişorul”, au declarat pentru Click! surse din anturajul lui Micula.   

image
image
image
image
image
image
Detector de metale (foto: Pexels)
fructe pexels jpg
1 apa de trandafiri 1401915263 jpg jpeg
inghetata lingurita freepik png
20230922 112723 jpg
Tramvai FB nicușor dan jpg