Muzică, dans şi poveste la Teatrul Bulandra


    Zoli Toth
Zoli Toth

Duminică seară, de la orele 18.00 şi 20.00, la Teatrul Bulandra se joacă un spectacol inedit, ce îmbină mai multe genuri artistice: muzică, dans, teatru şi film de animaţie.

„Dosarele Bach” aduce în prim plan muzica lui Adrian Enescu, un fusion inspirat din compoziţiile lui Bach şi interpretat live de Zoli Toth Project. Pe scenă vor mai urca actori de la Bulandra şi dansatori, care vor crea o poveste emoţionantă, având în spate, pe fundal, proiecţii video ce dau impresia unui film 3D.

Zdob si Zdub cântă la Berărie 

simeon stalpnicul png

După o săptămână grea, seara de vineri, 4 noiembrie, o poţi petrece distrându-te la un concert. Trupa Zdob şi Zdub va cânta, începând cu ora 23.15, la Berăria H din Bucureşti şi anunţă un show pe cinste, în care vor răsuna cele mai bune piese ale formaţiei. Biletele costă 30, 45 sau 80 de lei.

Râzi în hohote la «Toc Toc»

simeon stalpnicul png

Şase personaje cu tulburari obsesiv- compulsive se întâlnesc în sala de aşteptare a unui psihiatru renumit, care însă întârzie. Totuşi, şedinţa «are loc» şi pacienţii încearcă să-şi rezolve problemele între ei, dând naştere unei serii de întâmplări hazlii, în care poantele de limbaj se succed în ritm alert. Vei afla, astfel, ce legătură poate exista între o maniacă a curăţeniei, un taximetrist obsedat de calcule, un tânăr care se deplasează sarind de pe o piesă de mobilier pe alta, o habotnică ce are şi mania verificărilor, o tânără care repetă fiecare frază de două ori şi un individ care are ieşiri verbale şi gesturi bruşte. Acesta este subiectul piesei “Toc Toc”, care se va juca vineri, 4 noiembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Elisabeta din Bucureşti. 

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
rebeca pascu jpg
cub andreea antonescu png
florin piersic jr sufera de depresie jpg
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
Ronaldo, cu nasul spart în partida Cehia - Portugalia FOTO EPA EFE
image
image
image
image
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
trenul regal jpg
pelerinaj jpg
shutterstock 1297116610 jpg
rebeca pascu jpg