Narcis Ianău, celebru doar cinci luni!

Ultima actualizare:

    Narcis Ianău
Narcis Ianău

A luat locul doi la "Românii au talent" în aprilie anul trecut. A impresionat o ţară întreagă cu vocea sa de înger. Narcis Ianău a fost asaltat de oferte, burse, promisiuni. Încet-încet s-a ales praful de toate şi tânărul de 17 ani a fost uitat de toată lumea.

Visul de a deveni vedetă s-a risipit brusc şi viaţa lui Narcis este acum identică cu cea a colegilor săi, din clasa a X-a de la Colegiul Naţional de Artă "George Apostu" din Bacău.

Imediat după concurs s-a confruntat cu o avalanşă de oferte şi propuneri. Trebuia să se decidă dacă vrea să studieze din acest an la Milano, Viena sau New York, acolo unde i s-au oferit burse. Aştepta să curgă piesele de la toţi compozitorii care îl sunaseră, entuziasmaţi de vocea sa rară.

"Nu am nici măcar un impresar, nici un compozitor, nu m-a căutat nici o casă de producţie. Am trimis peste 20 de scrisori şi nimeni nu mă bagă în seamă! Am păţit ca ăla: caut un compozitor şi nu găsesc!, caut un compozitor şi nu găsesc!", râde Narcis Ianău.

De mai bine de cinci luni, contratenorul din Bacău, acum în vârstă de 17 ani, s-a apucat să caute ajutor pe Internet. "Nu găsesc nimic, iar casele de producţie din România nici măcar nu se obosesc să-mi răspundă la e-mailuri. Cele din străinătate îmi cer să am domiciliul în Statele Unite. Ce să mai fac?", se întreabă descurajat Narcis.

El a mai adăugat că cea mai mare bucurie pe care a avut-o după emisiunea "Românii au talent", a fost o bursă de trei luni în Germania, pe care i-a oferit-o prinţul Paul de România.

"Am fost în München, la Goethe Institut, unde am făcut cursuri de canto şi de limbă germană. Am învăţat multe lucruri şi acum mă descurc într-o conversaţie în germană. La sfârşit am primit o diplomă de absolvire a şcolii. Erau tineri veniţi din toate ţările. Eram cel mai mic elev ", a mai spus contratenorul băcăuan.

În ultima lună, Narcis Ianău s-a apucat să compună singur melodii, pe care le interpretează tot el, de unul singur, acasă.

A cântat cu Al Bano

simeon stalpnicul png

Narcis Ianău s-a clasat pe locul 2 în finala concursului "Românii au talent", desfăşurată în aprilie 2011. A impresionat prin vocea sa,capabilă să se moduleze pe tonalităţi foarte înalte.

În luna septembrie a anului trecut, Narcis Ianău a atins  punctul maxim al carierei sale de până acum cântând în duetcu celebrul Al Bano pe scena concursului "Io Canto".

Un turc îi calcă pe urme

Şi ediţia a doua a emisiunii de la PRO TV are un "Ianău" printre concurenţi. E vorba Regep Ialcin, un băiat de 18 ani de origine turcă. El a cântat dumnezieşte o celebră arie din opera Carmen, de Bizet, şi a cucerit juriul şi spectatorii de la "Românii au talent" cu vocea sa specială.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net