«Ne-aţi umplut trotuarul de noroi»!

Ultima actualizare:

    În faţa şantierului,  trotuarul era şi el  plin de nămol.  Liliana abia a trecut (Fotogarfii: Sever Gheorghe )
În faţa şantierului, trotuarul era şi el plin de nămol. Liliana abia a trecut (Fotogarfii: Sever Gheorghe )

Ca la noi, la nimeni! Muncitorilor le e lene să spele roţile basculantelor înainte să iasă din şantier, astfel că artere importante din Capitală se umplu de noroi. La fel şi trotuarele, pe unde bucureştenii ajung să meargă în vârful degetelor de teamă să nu se murdărească pe pantofi.

De câteva zile s-a pus pe ploaie în Capitală, iar în zonele unde există şantiere deschise noroiul este la el acasă. Muncitorii nu pun mâna pe furtun ca să spele roţile basculantelor care intru şi ies toată ziua din zona de lucru, astfel că toată mizeria se împrăştie atât pe trotuar, cât şi pe carosabil.

Asta s-a întâmplat, ieri, pe Bd. Barbu Văcăreascu, din sectorul 2.

Basculanta a împrăştiat noroiul de pe roţi pe tot  bulevardul

simeon stalpnicul png

În zona Aurel Vlaicu, în dreptul viitoarei clădiri Sky Tower, maşinile, încărcate cu pământ, au făcut strada de comandă. În urma lor au lăsat dâre groase de la mizeria depusă pe roţi. „Nu e treaba mea să curăţ roţile de noroi", ne-a spus un şofer, ieşit din şantier. Acelaşi răspuns l-am primit şi de la un muncitor, trimis de şefi să dea cu mătura în faţa şantierului, în momentul în care reporterii Click! şi-au făcut apariţia.

„Aşa e mereu aici. Când plouă n-ai pe unde să mai treci de noroi. Constructorul a acaparat până şi trotuarul. Măcar dacă era o lucrare publică, dar e privată. De ce să suportăm toate astea?", s-a întrebat, supărată, Liliana.

Femeia mergea pe vârfuri de teamă ca nu cumva pantofii să se murdărească prea tare. Trotuarul din faţa şantierului era plin de nămol, dar şi de maşinile lucrătorilor.

După ce au venit reporterii Click!, muncitorii au început să cureţe în faţa şantierului

simeon stalpnicul png

La începutul lunii martie, Click! a semnalat faptul că, tot aici, constructorul şantierului privat a blocat prima bandă de circulaţie după bunul plac cu garduri şi maşini de mare tonaj. Poliţiştii de la Rutieră au luat măsuri şi l-au amendat cu 1.750 de lei.

Constructorul poate fi amendat cu 1.400 de lei

În cazul în care poliţiştii se sesizează şi vin în control, constructorul Sky Tower este pasibil de amendă. Potrivit Ioanei Stancu, purtător de cuvânt la Brigada de Poliţie Rutieră, amenda începe de la 600 de lei şi ajunge la 1.400 de lei, în cazul în care maşinile ies din şantier pe drumurile publice cu roţile murdare sau din ele se scurg substanţe periculoase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net