Nela Ignatenko, a doua persoană dată în urmărire în dosarul „Ferma Baneasa”. Poliția o caută, ea scrie mesaje pe Facebook


    Nela Ignatenko nu a fost găsită la locuința sa când oamenii legii au venit pentru a arestarea acesteiaFoto: Facebook
Nela Ignatenko nu a fost găsită la locuința sa când oamenii legii au venit pentru a arestarea acesteiaFoto: Facebook

Nela Ignatenko, condamnată în dosarul „Ferma Băneasa" alături de Remus Truică și de prințul Paul al României, a fost dată în urmărire de polițiști, după ce nu a fost găsită la locuința sa.

Nela Ignatenko, fostă Păvăloiu, condamnată definitiv la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării fostei Ferme Băneasa, este cea de-a doua persoană, după Paul al României, dată în urmărire națională de polițiști, pentru că nu au găsit-o la domiciliu pentru a pune în executare mandatul.

Ignatenko a fost găsită vinovată de Instanţa Supremă de săvârşirea infracţiunilor de spălare a banilor şi abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru altul un folos necuvenit, cu consecinţe deosebit de grave.

Deși este căutată de Poliție, Nela scrie în continuare pe Facebook mesaje pentru urmăritorii săi. Aceasta a publicat vineri, 18 decembrie, în mediul online, mesajul „Dacă Dumnezeu este cu tine, nu contează câți sunt împotriva ta”, care poate avea legătură cu situația în care se află în prezent.

„Au mai rămas 8 zile până la Crăciun. În ciuda tuturor relelor și nemerniciilor de pe acest pământ, zâmbiți acum și bucurați-va de frumusețea sărbătorilor. Să-i înconjurăm cu drag și căldură sufletească pe toți cei dragi nouă. Să dăruim fiecărui semen gândurile noastre bune și pline de dragoste. Și un pic din fericirea noastră”, a mai scris aceasta pe Facebook, după pronunțarea sentinței care o trimite la închisoare.

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
Prințul Harry jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
Zura cainele erou jpg
profimedia 0754235297 jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
gheorghe marmureanu si mircea raulian jpeg