Nemulțumit de nota de plată primită la restaurant, un sucevean a amenințat personalul cu un cuțit

Ultima actualizare:

    Foto: shutterstock
Foto: shutterstock

Câteva ore de consumat alcool într-un restaurant din Rădăuți i-au încețoșat privirea și mintea unui bărbat din localitate, încât a amenințat cu un cuțit personalul în momentul în care i-a fost adusă nota de plată. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, un polițist aflat în local venindu-i de hac.

Consumatorul s-a ”supărat” când a primit nota de plată și a reacționat extrem de violent. Acesta a dat buzna în bucătăria restaurantului cu un cuțit în mână și a început să amenințe personalul. Din fericire, în local se afla și un polițist rutier aflat în timpul liber, care a intervenit și l-a pus pe fugă pe individ.

Agresorului, pe nume Ferrari Marius Husdup, în vârstă de 40 de ani, nu i-a convenit suma de pe nota de plată. În momentul în care a scos cuțitul și a început să amenințe personalul localului, a intervenit un polițist care se afla în restaurant, în timpul său liber. Omul legii i-a cerut bărbatului să se oprească, însă acesta a l-a amenințat și pe el, după care a părăsit în fugă restaurantul.

Urmărit și încătușat

Polițistul a plecat în urmărire, anunțându-și totodată colegii în ce direcție se îndreaptă fugarul. Alertați între timp, polițiștii și jandarmii l-au localizat pe urmărit pe o stradă laterală. Husdup a fost imobilizat și încătușat de polițiști și jandarmi în plină stradă.

”Din verificările efectuate a rezultat faptul că, în momentul în care a fost urmărit de polițiști și jandarmi, bărbatul a aruncat cuțitul, într-o grădină din apropiere, fiind identificat ulterior de către polițiști. Colegul nostru în vârstă de 37 de ani a dovedit prezenţă de spirit, dar şi devotament faţă de instituţie şi faţă de cetăţeni, motiv pentru care îl felicităm”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, pentru monitorulsv.ro.  

Ferrari Marius Husdup s-a ales cu dosar penal pentru două infracțiuni de „amenințare” și a fost reținut. 

Citește și: 

Un bărbat și-a alergat soția cu un cuțit prin Botoșani și a înjunghiat doi trecători care au vrut să intervină

Iași. Un adolescent și-a ucis tatăl în legitimă apărare. I-a secționat artera femurală

image
image
image
image
image
image
politie tamponare   politia romana jpg
Prognoza meteo 10 13 februarie 2022  În ce zone din țară se strică vremea  Ultimele vești de la ANM jpeg
chirie apartament jpeg
image png
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
liniste apartament la intrarea in bloc jpg
Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg
shutterstock 174199757 jpg