Spitalul Marius Nasta, factură colosală la gaze. Cât costă încălzirea a 10 secții

Ultima actualizare:

Spitalul Marius Nasta are de achitat o factură uriașă la gaze pe luna ianuarie, deși instituția a consumat mai puțină energie decât anul trecut. 

image

Spitalul Marius Nasta, din Capitală, are de achitat o sumă colosală la factura de gaze din luna ianuarie, deși consumul a fost considerabil mai mic decât anul trecut pe vremea aceasta. 

Instituția a încercat să facă economie și în același timp să asigure încălzirea pentru cele 10 secții, pe care le are în grijă. 

Factura la gaze pentru pentru luna ianuarie este de 500.000 de lei, o sumă dublă față lună decembrie, informează Antena 3

Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta are în îngrijire peste 10 secții. Instituția fruncționează în una dintre cele mai vechi clădiri din București.

Lucrările la construcția spitalului au fost începute în 1902 și finalizate în 1906. În ultima vreme, personalul a întâmpinat dificultăți în desfășurarea activității în condiții optime din cauza infrastructurii vechi și uzate.

În timpul pandemiei de Covid-19 și în special în perioada valului patru, spitalul Marius Nasta a fost una dintre instituțiile spitalicești de bază în tratarea bolnavilor de Covid-19.

Spitalul Marius Nasta, doar una dintre instituțiile publice copleșite de facturile la energie

Facturile enorme la electricitate și gaze naturale au generat coșmaruri atât cetățenilor de rând, cât și instituțiilor publice.

Managerul de la Spitalul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Beatrice Mahler, a avertizat autoritățile că creșterea prețului la energie ar putea genera o adevărată criză, căci instituțiile se vor afla în imposibiliatea de achita sumele. 

Spitalul din Târgu Jiu este una dintre instituțiile publice cu facturi uriașe la gaze și electricitate. Potrivit managerului spitalului, suma ce trebuie achitată pe luna ianuarie este de două ori și jumătate mai mare decât anul trecut.  

Teatrul Național din București a avut de achitat o factură la gaze în valoare de 996 de mii de lei, o sumă de 10 ori mai mare de cât cea de anul precedent. 

 Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net