Nicolae Ceaușescu are blog și cont de socializare. Postează nostalgicii Epocii de Aur

Ultima actualizare:

    Nicolae Ceaușescu are blog și cont de socializare. Postează nostalgicii Epocii de AurFOTO: historia.ro
Nicolae Ceaușescu are blog și cont de socializare. Postează nostalgicii Epocii de AurFOTO: historia.ro

Mulți români se gândesc cu nostalgie la Nicolae Ceaușescu și la Epoca de Aur, cum a fost denumit comunismul în perioada dictatorului. Așa se explică apariția unui blog și unui cont de socializare în numele lui Nicolae Ceaușescu.

Nicolae Ceaușescu este prezent în memoria multor români. Unii se duc la mormântul  dictatorului în ziua de Crăciun, când a fost executat, și pe 26 ianuarie, când s-a născut Nicolae Ceaușescu.

”Conducătorul iubit” ar fi împlinit anul acesta 102 ani, dar are cont de socializare și blog ca și când ar mai fi printre noi.

”Pe 13 iulie 2010, am început această pagină de Facebook, în amintirea președintelui Republicii Socialiste România. Azi suntem aproape 90.000 de susținători ai rejudecării tristului și rușinosului proces din ziua de Crăciun '89.

Situația dezastruoasă în care se află România actuală, lipsa de bună credință și viziune a clasei politice postdecembriste, pierderea încet dar sigură a identității naționale, toate bubele noastre au ca origine evenimentele petrecute în preajma Crăciunului din 1989”, scrie administratorului contului de socializare, un român plecat din țară.

Acesta povestește că bunicul său i-a inspirat admirația față de Nicolae Ceaușescu.

Bunicul a fost un țăran sărac, cu 8 clase, care a luptat pe front în al Doilea Război Mondial. După război, s-a întors acasă și a lucrat ca acar la CFR, continuând să se ocupe și de grădină lui, primind și pensie de veteran de război. Toată viața le-a fost recunoscător comuniștilor, susținând că "l-au făcut și pe el om".

La anunțul execuției lui Nicolae Ceaușescu, bunicul a plâns, iar bunica a fost indignată că execuția s-a petrecut în ziua de Crăciun.

Administratorul contului de pe rețeaua de socializare explică că a plecat din țară, dezamăgit de clasa politică. ”Am încercat să citesc tot ce găseam despre Ceaușescu și evenimentele din decembrie 1989. Acum fix 8 ani, am creat această pagină de istorie, strângând mii de articole/materiale la subiect”, spune el și precizează că nu este comunist, dar își dorește un proces al execuției din decembrie 1989 a celor doi dictatori.

Nicolae Ceaușescu are blog

Există și un blog cu numele lui Nicolae Ceaușescu, dar titularul nu spune cine este, de fapt. A postat zeci de fotografii din viața de ”conducător iubit” a lui Nicolae Ceaușescu.

Elena Ceaușescu apare rujată până la urechi cu un ruj  roșu aprins, iar pleoapele sunt colorate când verde, când albastru
Elena Ceaușescu apare rujată până la urechi cu un ruj roșu aprins, iar pleoapele sunt colorate când verde, când albastru

Nostim este că a încercat să coloreze multe dintre fotografiile postate, iar Elena Ceaușescu apare rujată până la urechi cu un ruj  roșu aprins, iar pleoapele sunt colorate când verde, când albastru.

Sunt zeci de postări și fotografii ale cuplului Elena și Nicolae Ceaușescu, din vizite de lucru, în prezența unor personalități care au vizitat România, în vacanțe.

Titularul blogului cu numele lui Nicoale Ceaușescu este la curent și cu știrile mondene și a postat fotografii și informații la zi cu vedetele din ziua de azi.

Ultima postare a fost făcută pe 20 ianuarie.

Citește și:

Poze rare cu Nicolae și Elena Ceaușescu în costume de baie, realizate într-o vacanță în URSS!

Nicolae Ceaușescu și-a ascuns cele 9 pasiuni secrete

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net