Nicușor Dan: „Sevil Shhaideh face parte din gașca Mazăre-Nicușor Constantinescu”


    Președintele USR nu este de acord cu propunerea făcută de Liviu DragneaFoto: Arhiva Click!
Președintele USR nu este de acord cu propunerea făcută de Liviu DragneaFoto: Arhiva Click!

Președintele USR a declarat că prpunerea PSD pentru funcția de prim-ministru este inacceptabilă, întrucât Sevil Shhaideh face parte din „gașca Mazăre-Nicușor Constantinescu”. De asemenea, Nicușor Dan a atras atenția că Liviu Dragnea vrea să modifice legea care nu îi permite să devină premier, în contextul în care Liviu Dragnea a declarat că el avea dreptul să devină prim-ministru.

„Liviu Dragnea a anunțat că va modifica legea că va deveni peste câteva luni prim-ministru. Asta înseamnă că în stilul PSD se modifică legea pentru beneficiul unei persoane. Liviu Dragnea a mai anunțat o persoană fără anvergura necesară pentru poziția de prim-ministru. Singurul criteriu pe care l-a folosit a fost acela al unei persoane care îi este loială, care să nu riște să îi ia partidul, ceea ce este inacceptabil. Sevil Shhaideh este o persoană din gașca Mazăre-Nicușor Constantinescu, care a venit la Ministerul Dezvoltării împreună cu PSD. Am cunoscut-o personal, a susținut mutilarea legii urbanismului, ca să permită investiții imobiliare speculative”, a spus liderul USR, citat de Digi24.

Nicușor Dan a adăugat că „fără îndoială” nu va vota pentru acest Guvern și îi va comunica poziția lui și președintelui Klaus Iohannis.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg