Nimic nu i-a ieșit lui Gâdea! „Ca agronom, am tot respectul pentru mocirlă!”

Ultima actualizare:

    Mihai Gâdea și Dacian Cioloș, față în față la "Sinteza Zilei"Foto: captură Antena 3
Mihai Gâdea și Dacian Cioloș, față în față la "Sinteza Zilei"Foto: captură Antena 3

Mult așteptata confruntare dintre Mihai Gâdea și Dacian Cioloș s-a produs marți seară, 6 decembrie, la Antena 3. Declarațiile premergătoare ale premierului au fost date pe toate părțile de moderator. A început prin a cere insistent premierului să-și prezinte scuzele în fața telespectatorilor postului trustului Intact.

În aceeași zi, Dacian Cioloș a participat la un eveniment organizat de Grupul pentru Dialog Social. Scriitorul Gabriel Liiceanu, cel care a moderat întâlnirea, nu s-a putut abține și l-a întrebat  pe premier de ce merge la Antena 3. 

"Mă duc în primul rând din respect pentru oamenii care, dintr-un motiv sau altul, pe care nu vreau să îl comentez şi nici nu am toate elementele să judec, se uită la acel post şi se uită mai ales la acel post sau se uită aproape exclusiv la acest post şi care nu primesc alt gen de informaţie în ceea ce-l priveşte pe domnul ministru sau pe celălalt ministru sau pe mine, decât informaţiile pe care le dau oamenii care se repetă la acest post. Cred că acei telespectatori au dreptul să audă şi punctul meu de vedere, chiar dacă e mai rar exprimat, punct de vedere pe care, dacă îl exprim pe alte canale, nu ajunge la ei sau ajunge foarte puţin. Eu sunt agronom la bază şi am învăţat că sunt anumite plante care cresc în mocirlă şi că nu poţi să îţi faci meseria corect dacă nu ai curajul să şi cobori câteodată în mocirlă. Sigur, îţi iei cizme de cauciuc, ca să nu te murdăreşti complet sau faci un duş după aceea", a spus Cioloş.

Declarația primului-ministru a fost pusă pe tapet de Mihai Gâdea, care a insistat că Dacian Cioloș a adus jigniri telespectatorilor Antenei 3. "Puteți să interziceți criticile prin Ordonență de Urgență și să lăsați să fie osanale la fiecare oră. Nu simțiți nevoia să vă cereți scuze publicului Antenei 3?, a spus Mihai Gâdea la începutul emisiunii sale, pentru ca mai târziu să continue: "Eu îmi pregătisem emisiunea în această seară pentru a discuta unele probleme, dar dumneavoastră ați făcut o așa declarație. Eu am fost mâhnit astăzi și nu pentru că ar fi vorba de mine. Eu nu sunt un om orgolis și nu am fost niciodată. Azi am primit telefoane de la oameni cunoscuți care s-au simțit mâhniți și ofensați", a adăugat Mihai Gâdea.

"Dacă vreun telespectator e ofensat, îmi cer scuze față de el, căci ceea ce am spus eu acolo nu a fost vorba despre public. Eu nu critic oameni, eu critic fapte. Și despre asta a fost vorba și astăzi. Ca agronom, am tot respectul pentru mocirlă. E un element organic, de acolo creștem. Nu am folosit în sens peiorativ, negativ acest lucru. Afirmația mea nu vizează oameni, ci atitudini. Eu am un respect pentru toți oamenii.", a fost replica premierului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg
WhatsApp Image 2024 04 14 at 14 18 27 jpeg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
62417786 jpg
alcool pexels jpg
coacaze ceai jpg
elena si nicolae ceausescu jpg
educatie finaiciara1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net